(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: تربیت مدرس رو چرا این وسط آوردید من نمیدونم
علم و صنعت قطعاً بیشتر اپلای میکنند، یعنی بیشتر ادمیشن میگیرند منتهی استادهاش بد نمره هستند و حسابی باید بخونید. معدل خیلی مهمه. در کل به شرط اینکه بخونید و کار تحقیقاتی بکنید، علم و صنعت.
در مورد این دانشگاه -تربیت مدرس- بسیار تعریف شنیده ام. کسی را می شناسم که در این دانشگاه ارشد خوانده و بسیار موفق بوده است. بسیار پیشنهاد شنیده ام که مدرس را پیش از علم و صنعت و بهشتی انتخاب کنم. نظر شما در مورد این دانشگاه چیست ؟
والا من از دوستم که پیارسال رتبهی ۱ معماری شده بود و علم و صنعت خونده بود پرسیدم اینطوری گفت. ایشون درسته که مدرس نخونده ولی چون برای انتخاب رشته و موارد درسی زیاد باهاش مشورت میکنند و تهرانی هم هست، برای همین از جو دانشگاهها خوب با خبره. برای اپلای گفت که علم و صنعت شانس بیشتری میاره ولی همون مشکل معدل و ... رو باید خیلی حواستون باشه که چه درسی و با کی برمیدارید چون خیلی بدنمره هستند استادای علم و صنعت. مثلاً ایشون شاگرد اول بود توو کارشناسی ولی معدلش ۱۷ و خوردهای بود (توو ارشد توو شریف معدل ۲۰ آورد
) ولی خوب توو ارشد نسبتاً بهتر نمیرده میدن و به قول قابل پیشبینی هست نمرات و با خوندن اوکی میشه. بعد از علم و صنعت، بهشتی.
یه چیز دیگه اینکه اینجا استادمون مقاله و اینا میده برای review کردن، از امیرکبیر و علم و صنعت و حتی بهشتی من چند مورد دیدم ولی از مدرس ندیدم. البته دلیل قطعی نمیشه اونجا سطحش پایینتر باشه ولی به نوعی نشون میده مثلاً امیرکبیر بیشتر پایه کار هستند.
به هر حال انتخاب خودتون هست.