(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۴۰ ب.ظ)س.غ نوشته شده توسط: منم این لینک رو پیدا کردم!!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۳۹ ب.ظ)ghaderZ نوشته شده توسط: من الان به این قسمت science@yjc.ir ایمیل فرستادم
چی فرستادین؟؟
تا ما هم همونو بفرستیم!!
من اینو فرستادم شما اگه خواستید ویرایش کنید و بفرستید
با سلام،
این حرف دل من و و ۲۰۰ نفری است که با تلاش زیاد در ارشد مهندسی فناوری اطلاعات قبول شده اند
من رتبه ۴۳ ارشد آی تی رو آوردم ,قرار بود ۲۸ ام پایان انتخاب رشته باشه ،بعد اینکه همه انتخاب رشته کردند سنجش اصلاحیه داد و انتخاب رشته رو تمدید کرد ،در اصلاحیه اومده که شریف کلا هیچ دانشجویی درارشد آی تی پذیرش نمی کنه ،بعد از پیگیری هایی که بچه ها امروز و دیروز انجام دادن دانشگاه شریف میگه اشتباه شده و نامه ای رو به سنجش فرستاده ،سنجش گفته:شورای گسترش باید نامه رو تایید کنه الان که شورا تایید کرده سنجش میگه ما نمی تونیم این اشتباهمونو تصحیح کنیم حالا به چه دلایلی !جوابگو نیستند ،حدود ۲۰ نفری برای اعتراض رفته بودند کسی پاسخگو نبود ،اولا اگه قرار نبود دانشگاه شریف تو ارشد آی تی دانشجو نگیره پس چرا تا شب ۲۸ ام که پایان زمان انتخاب رشته بوداونا تو دفترچه اعلام ظرفیت کرده بودن ،ثانیا پس اگه شریف از اونایی که کنکور دادن بر نمی داره پس چرا اصلا کنکورو حذف نمی کنن ,الان معلوم نیست شریف با چه روال پشت پرده ای میخواد ارشد آی تی بگیره
و عمدا اصلاحیه انتخاب رشته رو دیر دادند که زمانی برای اعتراض نباشه و دانشجو ها نتونن از شهرستانا برن واسه اعتراض ،با این وجود یه کمپین اعتراضی تو لینک زیر
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
تشکیل شده ،خواهش عاجزانه دارم پیگیری کنید ،به خدا شب و روز درس خوندم (بقیه هم همینطور)تا تونستم این رتبه رو بیارم ،الان دارن با سرنوشت ۲۰۰و اندی نفر بازی میکنن ,و عین خیالشون هم نیست
خدا اجرتون بده ،پیگیری کنید