(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۱۲ ق.ظ)mohammad-a نوشته شده توسط: (29 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: باید اعتراف کنم که خیلی هم بیراه نیست. پروژه های منی که مثلن بهشتی هم بودم تو درسا قابل مقایسه با اون چیزی که بچه های شریف یا امیر کبیر و تهران داشتن نبود.من این تفاوت رو حس میکنم کاملن. و اعتراف میکنم که خیلی از درسا رو خیلی خیلی راحت تر از بچه های توی دانشگاههای بالا تر پاس کردم.
مگه این موضوع فقط برای رشته آیتی هست؟ توی نرمافزار یا معماری کامپیوتر هم قطعاً هست.
وقتیکه سالهای پیش چندین و چند نفر با سهمیهی رتبهاولی رفتند همین دانشگاه شریف، حالا پذیرش متمرکز از ارشد که فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه
ضمن اینکه به هر حال باید مشخص بشه که چرا این تصمیمات اینطور گرفته میشه؟ آیا مصوب شوراست؟ امکان انتشار متن مصوبه شورا وجود داره؟ تصمیم شخصی است؟ آیا شخص میتونه روی حرف شورا حرف بیاره؟
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۵۰ ق.ظ)parinaz_st70 نوشته شده توسط: به نظر میاد دانشگاه های خوب دلشون نمیخواد از دانشگاه های شهرستان یا دانشگاه های پایین تر تهران دانشجو بگیرن ..... الان همین امیر کبیر همه بالای ۱۶ ها رو بدون کنکور برمیداره ..یعنی بچه های خودشو دوس داره برداره ... شنیدم که استادا با بچه هایی که مال دانشگاه های شهرستانن هم زیاد رفتار خوبی ندارن ....
اینکه استادها رفتار خوبی ندارن شاید قطعی نباشه. تو همین انجمن داشتیم کسانیکه غیرانتفاعی لیسانس گرفتند اما در بهترین رشته ارشد قبول شدند و وضعیت خوبی دارند.
این چیزی که گفتم مسلمن در مورد همه صدق نمیکنه . ولی اکثریت این طوریه . و طرز فکر استادا این جوریه !
تو خود دانشگاه ما استاد مهندسی کامپیوتر گاهی نمیومد به ما که علوم کامپیوتر بودیم درس بده یا معتقد بود چون رتبه کنکور ما پایین تره ضعیف تریم !
! کلاسش میومد پایین دانشجو دکتراشو میفرستاد .
ما که میخواستیم کنکور مهندسی و ای تی بدیم و استادامون میفهمیدن میگفتن علوم کامپیوتر بدین و بیاین دوباره پیش خودمون . گروهمون داره ضعیف میشه.
یعنی من به چشم خودم دیدم که میگم
ببین به نظر من یه روندیه که شروع شده . حال از شانس بچه های آی تی امسال با آی تی شروع شده....معلوم نیس سال بعد چی میشه ولی چیزی که واضحه ظرفیت روزانه کم میشه و ۴۰ -۵۰ تا به مجازی و پردیس اضافه میشه . ازون ور بیست تا بیست تا استعداد درخشان جذب میکنن دانشگاها .....ما باید واسه ۵ تا جای خالی این جور بزنیم تو سر خودمون و همدیگه .....