(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۲۵ ق.ظ)pure liveliness نوشته شده توسط: سلام.
خیلی خیلی تبریک میگم. انشاءالله همیشه موفق باشید.
ببخشید شما از کی شروع کردین به خوندن؟ دوره ی کارشناسی چطور خوندین؟ روزانه چقدر درس میخوندین؟
ممنون میشم جواب بدین.
با سلام
بسیار ممنونم من هم برای شما آرزوی موفقیت می کنم. هر کس مدل درس خوندن خودش را داره اما اگر بخواهی تضمینی برای قبولی تاپ مثل رتبه های زیر ۲۰ درس بخونی باید
اول باید هدفت را انتخاب کنی
دوم زود و خیلی جدی شروع کنی انگار که یه ماه دیگه امتحان داری
سوم باید مفهومی بخونی. اثبات فرمول ها را بدونی بعد دنبال روش تستی و حفظ نکات کنکوری باشی تا سرعت بالا داشته باشی
نکات را و فرمول ها یادداشت برداری کنی و سعی کنی بعضی وقتها حفظ بکنی که سر جلسه به مشکل نخوری
سوال سال های گذشته را زمان بگذاری و سعی کنی خودت حل کنی و تا تلاش کامل نکردی خودت مساله را حل کنی به جواب تشریحی سریع مراجعه نکنید. تا اعتماد به نفست را در حل مساله افزایش بدهی
یه برنامه ریزی و یه زمانبندی برای حل سوالات داشته باشی. مثلا من در زدن سوالات زبان اشتباه کردم وقت اونو باید روی معماری کامپیوتر و مدار منطقی توزیع می کردم ۲۰ دقیقه وقت زبان راحت ۴ سوال مدار منطقی را پر میکرد
باید برای جلوگیری از اشتباهات محاسباتی مخصوصاً در ریاضی مهندسی و آمار و مدار منطقی باید برنامه ای داشته باشی. مثلا از قبل عادت کنی حل جواب را در گوشه ای از ورقه بسیار مرتب بنویسی که که چک کردن جواب راحت باشد تا احیانا منفی مثبت جابجا نشده و دوبار مجبور به حل مساله نشوی. بد نسیت روی پرینت سوالات کنکورهای گذشته تمرین کنی تا عادت بکنی. باید تمرین کن تا بتونی انتخاب گزینه صحیح بخش از حل مساله هست و خودت را به بادقت بودن در کنکور عادت بدهی.
پیشنهاد می کنم درسی را کنار نگذارید چون حتی ممکنه در سوالاتی روی آن تسلط دارید نوع سوالات به گونه ای باشد که نتونید جواب بدید پس درس دیگری باید جایگزین شود. مثل مدار منطقی و معماری من نشه که تسلط نسبی داشتم اما نتونستم جواب بدهم
کلاس های بیرون مفیدند اما تنها یکی دو کلاس خوب بگیری مثل طراحی الگوریتم یا اتوماتهای سید جوادی چون کلاس زیاد وقت گیرن و این خودت هستی که باید بخونی فقط قرار گرفتن در جوی که همه تلاش می کنند ناخوداگاه احساسی انگیزش ایجاد می کنه بعلاوه برای رفع سوالات خودت با شرکت در این کلاسها منبعی را داری که هر گونه سوال از اساتید دیگر یا دانشجوهای دیگر هم میتونی بپرسی.
من یه هفته دیگه بعد انتخاب رشته یک سری لیست منابع حاضر میکنم و تو سایت میگذارم که برای دوستان شاید مفید باشد
ببخشید که پرگویی کردم انشاالله شما هم قبول بشید و برای ادامه تحصیل باهم بشینیم درس بخونیم چون دوتایی درس خوندن خیلی خوبه