(۰۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ب.ظ)mehran_rz78 نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۳ ۰۳:۰۰ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام
مبارکه
یه سوال:
چرا بهشتیو قبل امیرکبیر زدی؟
و نظرت در مورد دانشگاه های اصفهان و صنعتی اصفهان چیه ؟
سلام
امیر کبیر تو معماری استاد خوبی مثل دکتر پدرام یا دکتر صاحب الزمانی و صدیقی دارد. اما سخت گیری بدی و بیموردی وجود دارد و معدل خوبی نمیشه گرفت(مدتی من امیر کبیر بودم) و در کل جو دانشگاه امیر کبیر و من دوست ندارم و اما در مورد بهشتی باید بگم با بررسی از سایت دیدم اساتید خیلی خوبی در زمینه معماری کامپیوتر دارد. دکتر کیوان ناوی با سربازی آزاد کارهای مشترکی انجام داده هم خودش هم لینک با دکتر سربازی آزاد یه امتیاز محسوب میشه و یکی دیگه(اسمش یادم نیست) دیدم که با بهروز پرهامی(بنام) کارهای مشترکی انجام دادن.خیلی هم روی معماری کامپیوتر و VLSI و (صرف معماری کامپیوتر نه شبکه و مخابرات و ... )کار می کنند که باب طبع منه. کلا اساتیدش به نظرم قوی رسیدن. معدل بالا از بهشتی بعلاوه داشتن اساتید خوب راه شما را برای دکترا بازتر می کنه تا معدل پایین از امیر کبیر. پذیرش دکتراش هم بالاتر بود(۵ نفر) نشون میده در زمینه معماری اساتیدش بیشترن و انتخابهای بیشتری داری هم برای گرفتن دروس هم گرفتن تز و میگن جو دانشکده هم خیلی خوبه. بقولی استاداش عقده ای نیستن. در مورد علم و صنعت با اینکه گفتن اساتیدش کامپیوترش خیلی دلسوزن احساس کردم بیشتر برق و کنترل و اینطور زمینه کار می کنن. در مورد اصفهان و صنعتی اطلاعات خاصی ندارم فقط صنعتی اصفهان علاوه بر اسمش بنظر میرسه در مورد معماری اساتید بهتری داره. کلا من چون شاغلم شهرستان نمیرم ولی اگه شاغل نبودم بعد علم و صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان را انتخاب میکردم.شیراز که بودم برای معماری کامپیوتر حرفی برای گفتن نداره فقط یه مدرک میتونین بگیرین. من به احتمال بالا یکی از انتخاب دوم یا سوم قبول میشم بقیه تزئینی بودن. شما چطور انتخاب رشته کردین و رتبتون چند شده بود؟
ممنون بابت توضیحات جامع و شاملتون
من صنعت اصفهانو جلو از بهشتی زده بودم ولی دوباره عوض کردم
یعنی بهشتی جلوتر...بعد صنعتی اصفهان..تربیت مدرس و خواجه نصیر
حالا بازم شک دارم تربیت و خواجه رو هم بیارم جلو صنعتی یا نه
آره شما رتبتون خیلی خوبه و انشاله شریفی میشید
من ۹۰ شدم