(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۳۳ ب.ظ)salimeh نوشته شده توسط: سلام خیلی تبریک میگم ایشالله همیشه فوق العاده موفق باشید
فقط خواهش میکنم لطفا هر چه سری تر منابعتون رو بگید که سخت سر در گمم
سلام، ممنون بابت تبریکتون. یادمه پارسال منم توی همین وضعیت شما گرفتار شده بودم. با یکی از دوستان رفتم انقلاب و سری کامل کتابای گسترش رو خریدم. آخرین سوالی که از دوستم بعد از خرید کتابا پرسیدم که ”من با خوندن این کتابا قبول میشم دیگه”؟ چون واقعا میدونستم که با دانشگاهی که توی اون درس خوندم، هیچ حرفی واتسه گفتن ندارم.
ولی کتابای پارسه رو هم از همون دوستم گرفته بودم. تازه شنیدم که کتابای پوران پژوهش هم خوبه. همهی اینارو گفتم که به این برسم که در کل هیچ کدومش باهم فرق نداره. بستگی به شخصش داره. مثلا من با یه روش توضیح دادن میتونم کنار بیام ولی شاید شما نتونی.
چیزی که بیشتر شمارو سردرگم میکنه، اینه که فکر میکنی منابع کاملی رو نداری. وقتی یکم شروع به خوندن میکنی میبینی که خیلی از این مشکلات رفع میشه. منابع زیاد با هم فرق ندارن. به نظرم اگه بخواید از الآن شروع کنید وقت کافی برای بدست آوردن منبع مناسب خودتون دارید، یکی از منابع رو کامل بخرید و شروع کنید، هر کدومشو که دوست نداشتید عوضش کنید.
من واتسه کنکور این منابع رو خوندم:
زبان نخوندم.
ریاضی مهندسی رو نخوندم، چون سرعتم توی خوندن ریاضی پایین بود و نمیتونستم به برنامه برسونم. بعد ضریبشم پایین بود و ترجیح دادم درسای دیگه رو قویتر کنم. ولی واسه پارسه عالیه.
محاسبات عددی، واسه گسترش خوبه. ولی بازم از یه دوره نتیجه گرفتم که زمانم رو از دست میدادم. چون به نسبت زمانی که روی این درس میذاشتم درذصد خوبی توی آزمون پاسه بدست نممیاوردم.
آمار هم نخوندم. ولی پارسه خیلی خوبه.
گسسته، درس قشنگیه. ولی سوالای سختی داره.
ساختمان داده، گسترش خیلی خوبه.
نظریه زبانها، از الآن ویس و جزوهی آقای کارگهی رو بگیرید و بخونید. با هیچ کدوم از کتابای توی بازار نمیشه به جایی رسید. غیر از اینکه بتونید منبع اصلیشو، لینز، بخونید.
معماری و مدار هم ویس و جزوهی آقای اجلالی و کتابای پوران پژوهش.
سیستم عامل، گسترش خیلی خوبه. پارسه هم خوبه ولی خیلی زیاد و کامل گفته. ولی واسه زمانهایی که مفهومی رو نمیفهمید خوبه.
طراحی الگوریتم، گسترش یا پارسه. ولی من گسترش رو خوندم.
کامپایلر، بازر هم ویس و جزوهی آقای کارگهی.
پایگاه داده، گسترش خوبه، البته تا قبل از فصلهای آخرش. من نفهمیدم، شاید شما بفهمید.
زبانهای برنامه نویسی رو هم چون باید حفظ میکردم نخوندم. ولی توی ماه آخر، با تست زدن مباحث مهمشو سعی کردم از پاسخنامهها یاد بگیرم.
اگه توضیح بیشتری خواستید هم بگید تا بنویسم.
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: تبریک عرض می کنم و برای شما آرزوی موفقیت دارم .
ممنون، شما هم همینطور. من دوست داشتم رتبم حدود شما بشه. حیف که نشد. ولی ۹۷ هم خوبه