(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۵۵ ب.ظ)اکتیو نوشته شده توسط: راستی حالا که حرفش شد نظرتون در مورد درس خوندن حین بارداری چیه؟!!!
بارداری که زیاد مشکلی نیست درمقایسه با مشکلاتی که intelligentium گفت
ولی اگر همین یک مسئله باشه به نظرم میشه با یه برنامه ریزی درست درس خوند
(۰۲ تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: من باشرایطی خیلی وحشتناکتر از شما خوندم ونسبتا نتیجه بدی هم نگرفتم:
۱- معدلم ۱۲ بود!
۲-تقریبا همه درسا رو ناپلئونی پاس کرده بودم و مشکلات ریشه ای داشتم تو درسا(البته اینام دلایل خودشو داشت)
۳-منم ۲۴ واحد! رو برای ترم ۱۰ (الان)نگه داشتم وترم ۹ رو حذف ترم کردم تا راحتتر بخونم.
۴-یک سالی بود متاهل بودم(با همه مشکلاتش...!)
۵-از تاریخ ۱۷ یا ۱۸ مهر شروع کردم به خوندن(خیلی دیر...)-قبلش نخونده بودم هیچی.
۶-مکان و جای درست حسابی واسه خوندن نداشتم(اخرش مجبور شدم برم کتابخونه ای که ۱۵ ،۲۰ کیلومتر با خونمون فاصله داشت و شبا ۱۱ میومدم خونه)
۷-خیلی مشکلات دیگه که به علت شخصی بودن نمیتونم بگم...
فرض کنید بعد از یه هفته که از فوت پدرتون گذشته با هزار زحمت تا بخواین بیاین و یه کم خودتون رو جمع وجور کنین تا زحمتای چند ماهتون هدر نره و یه چند روزی مرور کنین،قبل از اینکه حتی بتونین درست حسابی مرور کنین آزمون رو دادین...
باور کنید سختیش خیلی بیشتر از اون چیزیه که نوشتم...
مهمترین چیز خواستن و اراده است-ضمنا اگرم نیمچه موفقیتی داشتم کمک خدا بود وگرنه با این شرایط...
حتما از خدا کمک بخواین... که اگه خدا بخواد و خودتون تلاش کنین هیچ چیز جلو دار موفقیتتون نیست
معدل و نمره ناپلئونی دلیل این نیست که مفهوم درسهارو متوجه نشدید
شاید شما خوب و درست و بهینه درس خوندید
***اگه ممکنه روش و نحوه مطالعه تون رو برای ما هم همیم جا بگید ممنون میشم***
چون من کارشناسی ناپیوسته بودم موارد زیادی متاهل و شاغل که حتی خیلی هاشون شهرستانی بودن سراغ دارم، باورکنید نتیجه پایانترم اونها از سایرین بهتر بود.خودمم شاغل بودم و به نظرم با برنامه ریزی،حذف عوامل مزاحم،کمینه کردن تفریحات و خیلی موارد غیر ضروری میشه موفق بود
مثلا من توی ۲ سال کارشناسی اصلا تلویزیون نمیدیدم واخبارخیلی مهم رو دیگران بهم میگفتن
واقعا حرف اول و آخر رو توکل به خدا و حرکت کردن با امید به خداست، که حتی اگر موفق هم نشیم ناراحت نیستیم چون خواست اون بوده