(۱۵ تیر ۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ ق.ظ)daneshju-arshad-manesht نوشته شده توسط: (15 تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۳۸ ق.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: (02 تیر ۱۳۹۰ ۰۶:۰۵ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: من باشرایطی خیلی وحشتناکتر از شما خوندم ونسبتا نتیجه بدی هم نگرفتم:
۱- معدلم ۱۲ بود!
۲-تقریبا همه درسا رو ناپلئونی پاس کرده بودم و مشکلات ریشه ای داشتم تو درسا(البته اینام دلایل خودشو داشت)
۳-منم ۲۴ واحد! رو برای ترم ۱۰ (الان)نگه داشتم وترم ۹ رو حذف ترم کردم تا راحتتر بخونم.
۴-یک سالی بود متاهل بودم(با همه مشکلاتش...!)
۵-از تاریخ ۱۷ یا ۱۸ مهر شروع کردم به خوندن(خیلی دیر...)-قبلش نخونده بودم هیچی.
۶-مکان و جای درست حسابی واسه خوندن نداشتم(اخرش مجبور شدم برم کتابخونه ای که ۱۵ ،۲۰ کیلومتر با خونمون فاصله داشت و شبا ۱۱ میومدم خونه)
۷-خیلی مشکلات دیگه که به علت شخصی بودن نمیتونم بگم...
ولی از همه بدتر اینکه بابام مریض بود شدیدا و درست دو هفته قبل از آزمون ارشد عمرش رو داد به شما...
فرض کنید بعد از یه هفته که از فوت پدرتون گذشته با هزار زحمت تا بخواین بیاین و یه کم خودتون رو جمع وجور کنین تا زحمتای چند ماهتون هدر نره و یه چند روزی مرور کنین،قبل از اینکه حتی بتونین درست حسابی مرور کنین آزمون رو دادین...
چه بیوگرافی وحشتناکی!!!
واقعا متاثر شدم.خصوصا قسمت آخرش...تسلیت می گم.
بیوگرافی از این خیلی وحشتناکتر هم وجود داره ......
اما به هر حال این دوستمون خوب تونستند نتیجه بگیرن که جای شکر داره
در ضمن من هم درگذشت پدرتون رو تسلیت میگم آقای intell ....
از این وحشتناکتر هم وجود داره.....................
منم تسلیت عرض میکنم
ان مع العسر یسرا..........................
(۰۱ تیر ۱۳۹۰ ۰۸:۳۳ ب.ظ)nima20-20 نوشته شده توسط: سلام خدمت دوستان
نمیدونم که این بحثی را که میخام مطرح کنم جای درستی انتخاب کردم یا نه که اگه جای درستی نیود از همه شما معذرت میخام...
من دانشجوی ترم ۸ هستم و برای ارشد میخونم ولی چند واحدی را (۱۵ واحد) را نگه داشتهام برای ترم ۹ از شما چند تا راهنمایی میخام کسانی که تجربه دارن لطفا کمک کنند.
۱- الان موندم که ترم ۹ واحدها را بخونم و یا مرخصی بگیرم و واحدها را برای ترم ۱۰ نگه دارم . اگه ترم ۹ بگیرم که همون ترم مهر میشه میترسم که نتونم به ارشد زیاد وقت بزارم و وقتم هدر بره دوستانی که این مشکل براشون پیش اومده چیکار کرده اند.
۲- اگه بخام ازدواج کنم چی آیا میتونم به درسام برسم یا نه چون من از چند نفر پرسیدم گفتن که اگه همت و تلاشتو زیاد کنی میتونی برسی و شاید بهتر هم بخونی ولی اگه زیاد تلاش نکنی ممکنه از درس بمونی و وقتت صرف دوران نامزدی بشه. بازم کسانی که این تجربه را داشته اند من را هم از تجربیات خود مطلع نمایید..
با تشکر
واحدای باقیموندتونو بذارین واسه ترم ۱۰
تا موقعی هم که ارشد قبول نشدین فکر ازدواجو از مخیلتون بیرون کنید.