(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۲:۴۰ ق.ظ)AI. نوشته شده توسط: (14 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)شهاب روغنیان نوشته شده توسط: حس میکنم این حرفا رو یه جای دیگه هم شنیدم. بعید میدونم اینا حرفای خودتون باشه. تا اونجایی که یادم میاد حس میکنم حرفاتون رو از کتاب پدر پولدار، پدر بی پول کپی برداری کردین. شما که انقد ادعا دارین بهتره از خودتون حرف بزنید نه اینکه جملات دیگران رو به نام خودتون بزنید و با کلی ادعا هیاهو راه بندازین.
جناب شهاب روغنیان
جناب برای وجهـ شما مناسب نیست که با ادبیات کوچه بازاری بر دیگری بتازید آن هم به دلیل خصومت شخصی که بخاطر پستی که در تاپیک تبلیغاتی شما درج کردم:
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ)AI. نوشته شده توسط: شما هم مثل اکثر شرکت ها، در نهایت ۵ درصد از سود پروژه را به دانشجو و ۹۵ درصد از سود را به شرکت اختصاص میدهید ؟
آیا شما هم همانند برخی شرکت ها، پروژه های دانشجویی را به عنوان سفارش قبول می کنید؟
البته حتما در جریان هستید که انجام پروژه های دانشجویی غیر قانونی است.
دانشجویان این تمرین ها و پروژه ها را می بایست شخصا انجام دهند نه اینکه پول بدهند و پروژه را بخرند و تحویل استاد بدهند.
اما متاسفانه با رواج شرکت هایی که اقدام به انجام پروژه دانشجویی میکنند، بسیاری از دانشجویان پروژه ها را خریده و تحویل استاد می دهند.
آیا شما هم همانند برخی شرکت ها، پروژه های دانشجویی را به عنوان سفارش قبول می کنید؟
توجه داشته باشید که به بهانه این پست، موضوع را به سمت تبلیغ شرکت خودتان در این تاپیک پیش نبرید، این بر خلاف مقررات مانشت است.
.
.
.
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)شهاب روغنیان نوشته شده توسط: حس میکنم این حرفا رو یه جای دیگه هم شنیدم. بعید میدونم اینا حرفای خودتون باشه. تا اونجایی که یادم میاد حس میکنم حرفاتون رو از کتاب پدر پولدار، پدر بی پول کپی برداری کردین. شما که انقد ادعا دارین بهتره از خودتون حرف بزنید نه اینکه جملات دیگران رو به نام خودتون بزنید و با کلی ادعا هیاهو راه بندازین.
جملات دیگران را به نام خودم بزنم؟
هیاهو راهـ بیندازم؟
مخاطبان این تاپیک، آیا هیاهویی از من شاهد بودید؟ من فقط نطرم را درج کردم و دیگر هیچ! البته که لابلای حرف های من می توانید رد سخنان نویسنده های مختلف را بیابید. زیرا لااقل ۲ هزار جلد کتاب مطالعه کرده ام و همیشه بر اساس مطالعات و البته اعمال نظر خودم، سخن می گویم.
منظور شما از کپی بردری را نمی فهمم؟ یعنی هر وقت، هر جا خواستم چند جمله ای به سبک خودم حرف بزنم، منابع و مراجع مربوطه را در پایان درج کنم؟ مثلا ۱۲ کتاب مختلفی که در خصوص مورد فوق مطالعه کرده ام و شما فط یکی از آنها(پدر پول دار-پدر بی پول) را می شانسید را لیست کنم؟ بله !
در نهایت، حرف های من باشد یا هر کسی دیگر، چرا بجای پرداختن به اصل حرف و تحلیل و شکافتن اصل موضوع، به حاشیه پرداخته و موضوع را به سمتی پیش می برید که هیچ سودی به حال هیچ کس ندارد؟ اگر کمی دقیق باشید می بینید که این شماید که هیاهو میکنید.
.
.
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)شهاب روغنیان نوشته شده توسط: یه سوال دارم ازتون.
میشه بگید خودتون چه سوابق ارزشمندی داشتین و آیا تونستید برای خودتون کاری کنید که پول واستون کار کنه نه اینکه شما واسه پول کار کنید؟
نخیر. نمی تونید در خصوص سوابق من بپرسید. جوری صحبت می کنید که انگار من کارمند شما هستم! نخیر آقا، کارمند شما نیستم.
باور کنید اینجا یک فروم عمومی است و افراد آزادانه به بیان نظراتشان می پردازند و شرکتی نیست که برای مصاحبه کاری رفته باشند و رزومه و سوابق ارایه دهند برای کارمند شما شدن.
البته اگر آموخته بودید که به انسان ها احترام بگذارید و همه را به چشم کارمندان شرکت تان ننگرید، احتمالا من هم تمایلی به جهت گفتگوی سازنده و مفید با شما می یافتم. یک توصیه: اول طرفتان را بشناسید، سپس دهانتان را باز کنید.
.
.
(۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ)شهاب روغنیان نوشته شده توسط: البته قصد جسارت نداشتم جناب آقا یا سرکار خانوم AI
شما عادت دارید "جسارت" کنید و در انتها بگویید قصد "جسارت" نداشتید !؟
ایام بکام جناب روغنیان.
سلام جناب یا سرکار AI که با اسم مستعار در فروم حاضر شدید و به دیگران اجازه شناخت هویتتان را نمیدهید.
علی رغم اینکه علاقه دارم با شخصی شناسنامه دار به بحث بنشینم تا بتوانم صحت حرف های وی را تشخیص دهم، پاسخ برخی سوالات شما را که نیاز است می دهم.
خدا رو شکر که همه حرف های منو آوردید و جواب آنها را دادید تا افراد دیگر نیز بتوانند قضاوت عادلانه ای داشته باشند.
اگر بیشتر به متون من دقت میکردید متوجه منظور من میشدید همونجوری که من از هوش و ذکاوت شما انتظار داشتم. اما گویا باید حرفهایم را باز کنم تا بهتر متوجه شوید و آنها را حمل بر توهین به خودتان تلقی نکرده و به این بهانه خودتان را مجاز به هرگونه توهین و تهمتی ندانید.
اولا که ادعای شما بر خواندن ۲۰۰۰ کتاب رو نمیتونم باور کنم. ثانیا خواندن کتاب های زیاد هنر نیست، بلکه کافی است انسان یک کتاب را درست بخواند و متوجه مفهوم آن شود.
لطفا حرف ها را به سمتی نبرید که از خودتان چهره مظلومی بسازید بلکه به اصل محتوا بپردازید و به سمت حواشی نروید.
منظور من از اینکه از شما تجربه و سابقه خواستم این بود که بدانم آیا فقط متن یک کتاب را حفظ کرده اید یا به گفته های آن جامه عمل پوشانده اید و درگیر سختی ها و مخاطرات آن شده اید.
اتفاقا من هم موافق این هستم که افراد درامد بیشتری داشته باشند. اما آیا به این موضوع توجه کرده اید که درامد بیشتر زحمت و مخاطرات بیشتری را می طلبد؟
یه آمار به شما ارایه میکنم که از کل استارت آپ های دنیا گرفته شده:
بیش از ۹۰ درصد استارت آپ ها در دنیا ورشکسته می شوند
پس مطمئنا شما تجربه کاری نداشته اید وگرنه چنین پیشنهاد خطرناکی را به دوستانتان نمی دادید.
من خودم از اون دسته آدمهایی هستم که علاقه به استارت آپ دارم و به قول شما می خواهم برای خودم کار کنم. اما به دوستانم اکیدا توصیه می کنم که بی گدار به آب نزنند.
شرط اول ورود به این کار را پاک باختگی میدانم خصوصا در فضای ایران، به این معنی که شما که می خواهی وارد این نوع کسب و کار شوید باید آماده انجام ریسکی بزرگ باشید بدین معنی که به احتمال بالای ۹۵ درصد پس از کلی هزینه و زحمت شبانه روزی پروژه شما ورشکسته شود و با کلی بدهی روانه زندان شوید.
پس آدمی که به دنبال درامد بیشتر است منطقی نیست که وارد این زمینه شود. و فقط به افرادی توصیه می کنم که وارد این زمینه شوند که به این کار علاقه مندند و با عشقی وارد آن می شوند که هرگونه شکست و زیانی را برای آنها شیرین می کند.
جالب است سرگذشت افراد موفقی که در این زمینه کار کرده اند را نیز مطالعه کنید، عموم آنها بارها شکست خورده و ورشکسته شده اند اما عشقی که به این کار داشته اند آنها را به تلاش مجدد وادار نموده است.
علی الخصوص که ورود به این حوزه نیاز به دانش زیادی در زمینه های مختلف و تجربه کافی دارد. و اگر شما فقط در زمینه تحصیلی خودتان کار کرده اید و می خواهید وارد این زمینه شوید، کارتان همانند پرت کردن خودتان به دره عمیقی است.
اگر در حوزه کامپیوتر کار کرده اید و می خواهید وارد این زمینه شوید توصیه میکنم تمام اطلاعاتی را که تا حالا کسب نموده اید را فراموش کنید و از ابتدا شروع به کسب دانش در زمینه های استارت آپ نمایید.
من هم که وارد این زمینه شدم درسی با عنوان تجارت الکترونیک نزد جناب آقای دکتر شریف (الان عضو هیئت علمی دانشگاه منچستر می باشند) در رشته MBA دانشگاه صنعتی شریف گذرانده ام علاوه بر درسهایی که در دانشکده اقتصاد گذرانده ام. به شما نیز توصیه میکنم قبل از اینکه پا در این دریای مواج بگذارید دوره های متعددی را بگذرانید و فقط به یک کتاب پدر پولدار، پدر بی پول اکتفا نکنید.
بنده با اسم واقعی خودم وارد این تالار شدم و سوابق من را نیز می توانید در فیسبوک یا دانشگاه محل تحصیلم پی گیری کنید.
بنده با این پستی که برای شما گذاشتم اصلا قصد توهین به شما یا تبلیغ برای وبسایت خودم نداشتم و فقط خواستم به شما بگویم آرامتر هیاهو کن شاید هیاهوی تو بسیاری را بدبخت کند.
هرچند که این، شما بودید که به من تهمت زدید که به دنبال چپاول دیگران هستم. من نمی توانستم شما را بشناسم زیرا اسمتان را مخفی کرده اید اما شما می توانستید مرا بشناسید و هرگونه توهین و تهمت را روانه من نسازید.
در مورد فعالیت های وبسایت من هم انشاالله اگر توفیقی حاصل شد تا سال آینده تمام خدماتی که ارائه خواهم کرد را می توانید مشاهده کنید. امیدوارم آن زمان تهمت هایتان را از یاد نبرده باشید.
و من الله التوفیق
بنده حقیر
شهاب روغنیان