(۱۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۵ ب.ظ)masoud67 نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۴۲ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: (11 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۱ ب.ظ)shahryar711 نوشته شده توسط: بچه ها بنظرتون کتاب پارسه بخرم یا کتاب کریمی؟
کتاب مهندس کریمی خیلی کامله ولی برای رشته برق بهتره. سوالات ریاضی مهندسی کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر ساده تر از رشته برق می آد. البته اگر کتاب مهندس کریمی رو بخونید مطمئنا می تونید ۲ یا ۳ تا رو بزنید. البته من شخصا به دلیل کمبود وقت ریاضی مهندسیو حذف کردم. فکر می کنم دنبال منبع خلاصه ترید باشید شاید بهتر باشه البته این نظر شخصیه منه.
این یه نکته کنکوری خوبیه. توی خود کتاب پارسه هم مقدار زیادی از مطالب هست که اصلا ربطی به کنکور کامپیوتر نداره و فهمشون هم سخته . مخصوصا واسه امثال ما که ریاضیمون ضعیفه. سوالات مهندسی برق و مکانیک سخت تر از کامپیوتر هستند
کاملا موافقم.
در واقع نکته خیلی جالبی که در این مدت فهمیدم اینه که در کتاباهای کنکور، نکته بدرد نخور خیلی زیاد وجود دارد و فکر می کنم علت اش این است که نویسندگان این کتاب ها قصد دارند گروهی از طراحان کنکور را که بسیار تمایل دارند سوالات را از مباحثی طرح کنند که در این کتاب ها یافت نمی شود گمراه کنند.
آن دسته از دانشجویان که در کلاس های موسسات کنکوری شرکت می کنند، با توجه به تاکید یا سریع رد شدن اساتید از بعضی از موضوعات این کتاب ها، متوجه این نکات نا لازم می شوند و بقیه باید با تحلیل سوالات کنکور سال های اخیر این موضوع را متوجه شوند.