من خیلی به خاطر زبان ناراحتم،پارسال کنکور آزاد حتی یک کلمه هم زبان نخونده بودم ۲۰ درصد زدم،امسال کل لغت های ۵۰۴ و تافل رو با جعبه لایتنر در طول ۷ ماه خوندم و مرور کردم کلی از متن های مربوط به آزمون های سال های پیش کامپیوتر و آیتی رو از کتاب مدرسان خوندم،زبان سراسری ۳۰ درصد زدم آزمون های آزمایشی مدرسان هم ۵۰ میزدم زبان
اما متاسفانه امسال کنکور آزاد فقط شش تا سوال جواب دادم با این همه خوندن!تازه اگه همش درست باشه میشه سی درصد خیلی ناراحتم چون من کلا ریاضی رو نخوندم به امید این که زبان بالا میزنم،اما هیچکدوم از لغت هایی که خونده بودم به دردم نخورد چون اصلا متن نداده بودن....
نامردا حداقل متن نداده بودن حداقل بعضی از جای خالی ها رو یه جوری میدادن که اگه کسی دامنه لغتش خوبه بتونه جواب بده،همه سوالا معلومات عمومی بود...منم معلومات عمومیم راجع به کامپیوتر و اینا ضعیفه....
حیف،این همه وقتی که صرف زبان کردم توی این کنکور اصلا به دردم نخورد یعنی اگه پارسال همین موقع ها که اصلا زبان کار نکرده بودم هم اون سوال ها رو میخواستم جواب بدم،همینا رو میزدم....
Sent from my ME172V using Tapatalk
(۱۱ خرداد ۱۳۹۳ ۰۸:۰۸ ب.ظ)amir-m89 نوشته شده توسط: ؟) سوالی هم بود در پایگاه داده آزمون نرم افزار که درست یادم نیست تفاوت زبان SQL و زبان شیءگرا (مطمئن نیستم) که در گزینه ها آمده بود بالفرض پرس و جو ها یکسان هستند اما در SQL با جداول کار داریم ولی در شیء گرا با اشیاء(من همین طوری این گزینه رو انتخاب کردم) خلاصه ممنون میشم جواب این سوال رو اطلاع بدین البته با جزئیات تست رو نخواندم و حضور ذهن ندارم. بهر حال اینم شانس من بود. این همه جبر رابطه ای، SQL، وابستگی و نرمالسازی خواندم سوالی طرح نشد (اونم درس ضریب ۴).
؟)سوال دیگه پایگاه برای جداول پراکنده بیشترین کاربرد رو کدام عملگر داره؟ من انتخاب کردم نیم پیوند.
؟) سوال دیگری از پایگاه در مورد کلید خارجی بود من انتخاب کردم جامعیت ارجاع (صورتش رو یادم نیست). آیا درسته؟
منم خیلی ناراحتم که اصلا پایگاه،تخصصی نرم افزار از نرمال سازی و /SQL حتی یک سوال هم نیومده بود من کل پایگاه داده رو از کتاب مدرسان شریف خونده بودم و وقت خیلی زیادی صرف این فصل ها کرده بودم مخصوصا نرمالسازی که خیلی طول کشید تا کامل فهمیدمش
حتی یک سوال حل کردنی نداده بودن!
به جاش سوالات مسخره از فصل اول!
من موندم بعضی از سوالات پایگاه رو از کجا در آوردن...
مدار منطقی کلا از فصل های مهم که همش حل کردنیه مثل مدارهای ترکیبی و شمارنده ها هیچ سوالی نیومده بود!خدا میدونه چه وقتی صرف این فصل ها کردم.....حیف
به نظرم اگه منطقی کسی فقط کتاب رو دو سه روز یه نگاهی میکرد میتونست هر پنج سوال رو درست جواب بده
یعنی با این هم درسی که خوندم اگه آزاد کرمانشاه که انتخاب اولمه قبول نشم باید دیگه سر بزارم بمیرم