زمان کنونی: ۰۴ آذر ۱۴۰۳, ۱۱:۲۳ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

بررسی دوباره کلید - IT

ارسال: #۶۱
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۲۹ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
خوب شما از کجا میدونید این داده ایی که دارید درج میکنید بزرگترین یا کوچکترین است !!! به نظرم کاملا غیر منظقی است .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال: #۶۲
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۳۱ ب.ظ
RE: بررسی دوباره کلید - IT
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۳ ب.ظ)ka arman نوشته شده توسط:  
(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۲۲ ب.ظ)shivap نوشته شده توسط:  دوستان با نظر من موافق هستید؟

با کدوم نظرت؟؟؟Big Grin

اعتراضم نسبت به سوالا دوست عزیز.
ارسال: #۶۳
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۳۲ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
بچااااااااااااااااااااااااااااااا یکی من رو در مورد سوال ۲۱ مطمعن کنه
ارسال: #۶۴
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۳۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۳۲ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط:  بچااااااااااااااااااااااااااااااا یکی من رو در مورد سوال ۲۱ مطمعن کنه
بهع...
من اعتراضمم به سنجش فرستادم...
ارسال: #۶۵
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۷:۴۰ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
بچا چرا یکی جواب سوال ۲۱ رو به من نمیده دقیق و مطمعن
ارسال: #۶۶
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۸:۰۰ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
در مورد سوال ۳۹ و ۴۱ دلیل با رفرنس و راه حل مناسب برای اثبات نادرست بودنش پیدا کردین بگین منم اعتراض بزنم
با تچکر ....!!
ارسال: #۶۷
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۸:۰۰ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
بچه ها رو سوالاتی که اعلام کردم مخصوصا سوال ۲۱ اعتاض بزنیدددددددددددد خواهشا
ارسال: #۶۸
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۹:۰۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۱۷ ب.ظ، توسط lotus.)
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۷:۰۶ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط:  بچه ها کسی که زبانش عالی هس بگه ۲۱ کدوم میشه؟

روی چه سوالی هم تمرکز کردید شما....
والا . این سوالای بهترین عنوان و اینجور چیزا سلیقه ای هستن! حالا طراح حال کرده بزنه گزینه ۴/ شما چرا آخه بین ۳۰ تا سوال عدل آمدید اینو زدید؟!!! من که اصلا این مدل سوالا رو نمیزدم.
اصلا ربطی به خوب بودن یا بد بودن زبان ندارهTongue

عشق رازیست که تنها به خدا باید گفت ،،،، چه سخن ها که خــــدا با من تنـها دارد
ارسال: #۶۹
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۰۹:۳۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۳ ب.ظ، توسط khani.)
سلام دوستان نحوه ی اعتراض چه جوریه؟ اصلا رسیدگی میکنن یا نه؟

سئوال ۸۵ هوش مصنوعی مشکل داره (۳ تا گزینه صحیح هست !!) میتونم شماره ی سطر منبع رو هم بدم

اگه این سئوال اصلاح بشه هوش مصنوعی رو ۸۳ زدم

وقتی دریای افکار آرام گیرد، کشتی های نجات از راه می رسند. امام علی (ع)
ارسال: #۷۰
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۰:۰۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۱۴ ب.ظ، توسط flowerirani.)
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۲۳ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط:  سوال ۴۹ مهندسی نرم افزار گزینه ۳ میشه پارسه هم همینو زده بنظر من سنجش اشتباه زده واضحه

============
من شک ندار م۴۹درسته میش هافزایشی درضمن پارسه که خدا نیست اونم ادمی وبراساس برداشت خودش گفته نمونه سازی درحالی که افزایشی کاملترین گزینه هست حاظرم از الان شرط بندی کنم تا اردیبهش میگی نه شمارمم میدم

(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۹:۳۲ ب.ظ)khani نوشته شده توسط:  سلام دوستان نحوه ی اعتراض چه جوریه؟ اصلا رسیدگی میکنن یا نه؟

سئوال ۸۵ هوش مصنوعی مشکل داره (۳ تا گزینه صحیح هست !!) میتونم شماره ی سطر منبع رو هم بدم

اگه این سئوال اصلاح بشه هوش مصنوعی رو ۸۳ زدم

==============
اگه ب هشما ها باشه ۲۰هزارت کلید بای دسنجش بده منبع ر ومعرفی کن ببین مدوس تعزیز که اصلا مطالعه نداری ای نسوال عینا هوش ۹۰اومد جوابش مهمی ن۴شد من خودمم بقران زدم۲ درستش ۴هست نصف سوالات امشب زیر سوال رفت
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
 سپاس‌گزاری شده توسط: Mohammad-A
ارسال: #۷۱
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۰:۵۲ ب.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
بچه ها درسته که اعتراض میزنیم ولی کسی که خودش سوال طرحکرده خودشم گزینه هارو قرار داده فک نکنم که زیر بار بره ... در کل مشترک امسال کسی که خونده بود و نخونده بود فرقی نمیکرد سوالا طوری بود که باید با ابهام میزدیش من که حدودا به ۱۵ سوال به سنجش اعتراض زدم تا ببینم چی میشه
ارسال: #۷۲
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۰۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۴۱ ب.ظ، توسط khani.)
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۱۰:۰۶ ب.ظ)flowerirani نوشته شده توسط:  اگه ب هشما ها باشه ۲۰هزارت کلید بای دسنجش بده منبع ر ومعرفی کن ببین مدوس تعزیز که اصلا مطالعه نداری ای نسوال عینا هوش ۹۰اومد جوابش مهمی ن۴شد من خودمم بقران زدم۲ درستش ۴هست نصف سوالات امشب زیر سوال رفت

من که متوجه نشدم چی گفتی ولی این جواب سئواله:

کتاب هوش مصنوعی راسل - نورویگ ویراست سوم ترجمه ی جعفرنژاد قمی فصل هفتم صفحه ی ۲۹۰

طبق خاصیت یکنواختی سیستم های منطقی (صفحه ی ۲۹۰ پاراگراف ۲ و ۳) داریم

با فرض اینکه a از پایگاه دانش KB1 قابل نتیجه گیری باشد، اگر b را به KB1 اضافه نماییم و پایگاه دانش حاصل را KB2 بنامیم ، در این صورت داریم:

اولا: a از KB2 قابل نتیجه گیری است (صفحه ی ۲۹۰ سطر ۷) (گزینه ی ۲)

دوما: a^b از KB2 قابل نتیجه گیری است چون a و b هر دو از KB2 قابل نتیجه گیری هستند(true هستند) (گزینه ی ۳)

سوما: (a OR b) هم از KB1 و هم از KB2 قابل نتیجه گیری است چون طبق قضیه یکنواختی، a از هر دو پایگاه دانش قابل نتیجه گیری است. (گزینه ی ۴)

سنجش ۴ رو درست اعلام کرده

وقتی دریای افکار آرام گیرد، کشتی های نجات از راه می رسند. امام علی (ع)
ارسال: #۷۳
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۱۷ ب.ظ
بچه ها کسی دفترچه Bرو داره؟احساس میکنم یکی از سوالا اشتباه چاپی داشتHuh هر کی داره بهم بگه خیلی ممنون

یوسف میدانست تمام درها بسته هستند
اما بخاطر خدا حتی بسوی درهای بسته دوید
وتمام درهای بسته برایش باز شد...
اگر تمام درهای دنیا هم برویت بسته شدند
دنبال درهای بسته بدو
چون خدای تو و یوسف یکیست
ارسال: #۷۴
۰۱ اسفند ۱۳۹۲, ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۱۶ ب.ظ)leniom_7 نوشته شده توسط:  طراحی الگوریتم
سوال ۴۳ : کلید سنجش : گزینه ۳ ، کلید پارسه : گزینه ۴ ( منم ۴ زدم )
سوال ۴۸ : کلید سنجش : گزینه ۲ ، کلید پارسه : گزینه ۳ ( منم ۳ زدم ) ( گزینه ۲ با مثال نقض رد میشه. مثالشم در پاسخ پارسه هست.)
مدیریت
سوال ۶۱ : کلید سنجش : گزینه ۳ ، کلید پارسه : گزینه ۴ ( منم ۴ زدم )
سوال ۶۸ : کلید سنجش : گزینه ۳ !!!! ، کلید پارسه : گزینه ۱ و ۲ ( منم ۲ زدم )
سوال ۷۲ : کلید سنجش : گزینه ۱ ، کلید پارسه : گزینه ۲ ( منم ۲ زدم ) ( گزینه ی ۱ و ۴ هر دو یک مفهوم رو بیان میکنن، و سنجش ۱ رو اعلام کرده!!!!)

================================

دوستان دقت کنید کلید های اعلام شده غلط زیاد دارن حتما اعتراض کنید وگرنه بدبخت میشیم.
برید به لینک زیر و پس از عضویت اعتراضتون را با اعلام سوال و دلایلتون اعلام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

اگر چهار مرتبه بگویی بیچاره ام و عادت کنی، اوضاع خیلی بی ریخت می شود همیشه بگویید الحمدلله، شکر خدا. بلکه بتوانی دلت را هم با زبانت همراه کنی. اگر پکر هستی دو مرتبه همراه با دلت بگو الحمدلله. آن وقت غمت را از بین می برد….
"حاج اسماعیل دولابی"
مشاهده‌ی وب‌سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
ارسال: #۷۵
۰۲ اسفند ۱۳۹۲, ۱۲:۰۷ ق.ظ
بررسی دوباره کلید - IT
khodddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حل و بررسی سوالات مدارمنطقی دکتری ۹۲ گرایش معماری nomad:D ۲۵ ۲۶,۶۷۶ ۲۰ بهمن ۱۴۰۲ ۱۰:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: masoumeh97
  بررسی سوالات تخصصی دکتری هوش masoomeh_s ۱ ۲,۲۵۲ ۰۱ اسفند ۱۴۰۰ ۰۱:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: vejdani
  بررسی اعتبار یک مجله برای چاپ مقاله one hacker alone ۰ ۲,۲۷۸ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۱۲:۲۶ ق.ظ
آخرین ارسال: one hacker alone
  تا به حال شده خدا فرصت زندگی کردن دوباره رو بهت بده؟مرگ از جلوی چشمات رد شده؟ abraham ۲۱ ۱۶,۰۸۸ ۲۰ دى ۱۳۹۹ ۱۰:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: raam
  تشریح تست همروندی - بررسی یکی از سوالات سال ۸۲ abji22 ۵ ۵,۲۰۳ ۰۲ دى ۱۳۹۹ ۱۱:۰۵ ق.ظ
آخرین ارسال: mohammadasadi1
  بررسی سوالات دکتری isoa ۲ ۳,۰۰۱ ۰۸ آبان ۱۳۹۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ
آخرین ارسال: RoghayehAlipanahi
  بررسی وضعیت کار و درآمد گرایشهای مختلف. عزیز دادخواه ۱ ۲,۷۶۷ ۰۴ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۲ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  بحث و بررسی پیرامون بیگ بنگ و شکل گیری حیات marvelous ۳ ۵۹ ۰۱ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: marvelous
  بحث و بررسی سوالات کنکور ارشد مهندسی کامپیوتر ۹۸ The BesT ۱۷ ۱۳,۴۱۳ ۱۷ تیر ۱۳۹۸ ۰۸:۰۱ ب.ظ
آخرین ارسال: abolfazl pepco
  بررسی مجدد نمره siiib70 ۵ ۵,۳۲۴ ۳۰ فروردین ۱۳۹۸ ۱۲:۴۱ ب.ظ
آخرین ارسال: siiib70

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close