[/quote]
اینکه ۹۳ نیست!
[/quote]
اگر موضوع بحث دوستان این لینک و عکسی باشه ک شما گذاشتی جریان تقلب به طور کلی منتفیه!
چون اینجا نوشته سوالات سال ۹۲
اتفاقا من بعد از کنکور واسه یکی از دوستام سوالای ۹۳ عمران رو سرچ زدم و دقیقا به همین سایت رسیدم و وقتی دیدم قیمت گذاشته گفتم بیخیال کی پول بده به اینا.بعد که یه کم دقت کردم دیدم که بالاش نوشته سال ۹۲/
یعنی شما لینک ۹۳ رو کلیک میکنی و میرسی به صفحه ی سوالات ۹۲
به نظرم بیشتر از اونکه این موضوع فروش سوالات کنکور باشه ، کلاهبرداری های عادیه که سایت های مختلف انجام میدن.نکته جالب اینه که هیچ کدومتون که قبلا این و دیدین هم نخریدین!بالاخره بالاترین جامعه اماری دانشجوهای کامپیوتر مانشتی هستن اگ اینجا کسی نباشه با سند و مدرک این موضوع رو ثابت کنه دیگ فکر نکنم کسی باشه که بتونه ثابت کنه.ثابت کردن این موضوع هم کار ساده ای نیس.مثلا یه نفر باید این سوالارو همون موقع به عنوان مدرک آپلود میکرد.مثلا اگر توی یه جایی مثل جی میل یا یاهو یا drop box ..به نظرم نمیخواد به دلتون بد راه بدین .حداقل از بچه های مانشت اگر کسی بود دانلود کرده باشه حتما اونو میذاشت.یعنی حداقل می تونیم این دید خوب رو نسبت به اونایی اینجا هستن داشته باشیم
مورد بعدی اینه که سایت ها چند روز قبل از یه امتحان مطلبی با عنوان دانلود سوالات میذارن.مثلا خودم شده بخوام سوالات نهایی سال سوم رو واسه کسی بگیرم بعد سرچ کردم و وارد سایتی شدم و متوجه شدم لینک سوالات امتحاناتی که هنوز برگزار شدن رو گذاشتن،و تهش نوشتن به زودی قرار خواهد گرفت.پس اینکه گوگل میتونه این جور سایت ها رو تو سرچ بیاره چیز عجیبی نیست. کسی که اینو گذاشته توی سایتش به نظر میرسه چون دانشجو ها سرچ میکنن سوالات ارشد ۹۳ اومده این اسمو گذاشته که دفترچه ۹۲ رو بفروشه.یعنی چیزی که هست اینه که بالای اون عکس گذاشته سوالات سال ۹۲ و تا کسی واقعا اثبات نکنه به همون روش هایی که بهتون گفتم یعنی تاریخ قبل از امتحان یه نفر این و آپلود کرده باشه که بشه از طریق تاریخی که این سایت های معتبر میدن قابل استناد باشه.
پس به نظر من خیلی احتمالش ضعیفه تقلبی بوده باشه.وقتی واسه دانلود سوالای عمران البته بعد از کنکورشون سرچ زدم به این سایت رسیدم و وقتی به همچین قیمتی برخوردم تنها تفکرم اون لحظه این بود که اگر بخوای بری امتحان کاغذی شو هم بخری همینقد بیشتر نمیشه چرا بخوای پول مفت بدی به اینا.
خلاصه یا تقلبی در کار نبوده که بهتره با همین دید برید جلو که اذیت نشید یا هم تقلبی بوده ولی صداش در نمیاد.