ب نام خدا
سلام به همه دوستان عزیز
کنکور تموم شد ، خوب یا بد!!!الان که من دارم این و می نویسم ساعت ۸ و ۲۱ دقیقه صب ۲۶ بهمن ۹۲ احتمالا همتونم خواب باشید
شاید خیلی ها هنوز درسایی داشته باشن که بخوان پاس کنن ، شاید خیلی ها بخوان برن سربازی ، شاید خیلی ها خیلی خسته ان و فقط برنامه واسه خواب دارن.ممکنه خیلی هاتون اصلا رهگذری باشید که یه هو از مانشت میگذرید ، یا هنوز دانشجوی ترم ۴ یا بیشتر و یا کمتر کامپیوتر باشید.
خلاصه اینکه چیزی که میخوام بگم به درد همه میخوره و مخاطب خاصش شما هستید.واقعیتش ما توی زمینه کامپیوتر از اون ور آبی ها عقبیم.علم به زبان انگلیسی تولید میشه و نشر داده میشه.خوندنش واسمون سخته.کاری که من نکردم رو شما انجام بدید.از امروز تا روزی ک نتیجه هاتون بیاد و بار وبندیل تون رو می خواید ببندید و برید توی دانشگاه جدیدتون ثبت نام کنید شبی ۲۰ دقیقه انگلیسی بخونید.
ارشد که قبول شید اولین چیزی که بهتون میگن کلا بحث مقاله است.یه سری ها رفتن روی یه زمینه ای تحقیق کردن و شما برای آشنایی با کارهای جدید نیاز دارید این مقالات رو بخونید.بدون شک مقالات اگه از جاهای معتبر باشن ارزش بیشتری دارن.مقالات معتبر هم فقط و فقط به زبان انگلیسی نوشته شدن و میشن.!
رشته ی ما هم طوریه که نیاز شدید به انگلیسی داریم.اگه انگلیسی تون خوب باشه ارشد گرفتن و دکترا قبول شدن و دکترا گرفتن براتون از آب خوردن هم راحت تره.دوستی داشتم که بهم پیشنهاد داد انگلیسی بخونم، راستش منابع مفیدی واسه خوندن نداشتم.و خودم هم سهل انگاری کردم.بهتون پیشنهاد میکنم شما اشتباه من و تکرار نکنید.از الان تا روزی که نتیجه ها تون بیاد فقط ۲۰ دقیقه در طول شبانه روز برای انگلیسی وقت بذارید.من واسه شروع به نظرم کتاب ۵۰۴ رو بخونید.ترجمه شده اش هم توی اینترنت پیدا میشه.
دو سایت زیر رو بهتون پیشنهاد میکنم،هرچیزی که فکرشو کنید توی این دو تا سایت پیدا میشه.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
،
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دوستان فقط از فایل هایی که برای دانلود گذاشتن استفاده کنید و نه هیچ چیز دیگه.من منظورم فقط فایل هاشونه
....
بهترین سایت هایی هستن ک من دیدم.
یه پیشنهاد دیگه هم داشتم هرچقدر میتونید متون انگلیسی بخونید.از
هم استفاده کنید.شاید بعضا ترجمه هاش خنده دار
باشه.ولی خیلی مفیده واسه خوندن مطالب.من بهتون اطمینان میدم اگر این مقدار وقت رو در طول روز بذارید بعد از ۳ ماه شایدم زودتر مشکلی واسه انگلیسی نخواهید داشت.
good-wishes، در تاریخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۰۱ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ضمن تشکر از توصیه خوب شما
قرار دادن آدرس سایتهایی که خدمات رایگان ارائه نمیدن و اقدام به تبلیغات هم میکنند در مانشت،
تبلیغات براشون محسوب میشه و قطعا ممنوع هست
بخشی از عنوانتون هم ویرایش شد. ممنون میشم در حفظ شان یک محیط علمی دقت نظر بیشتری به کار برید