(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ولش کنین بابا!من روز قبل از کنکورم هم چت کردم!بازم قبول شدم
شما از همون موقع عشق کامپیوتر بودین هاااااا
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: فقط بشین بخون-اینکه تو دهه هفتاد به دنیا اومدی برو خدا را شکر کن زمان ما تعداد شرکت کننده زیاد رقیبا همه قوی الان برا شما تعداد شرکت کنندگان خیلی کم رقیبا سطح پایین هستن تعداد خیلی کمی هستن که جدی میخونن پس میتونی راحت پزشک بشی همین و بس
حرف دل منو زدین .زمان ما اونقدر دانشگاه کم بود که نگو .شانس قبولی ۱ به ۱۰ بود ولی الان تا دلتون بخواد پیام نور و غیر انتفاعی وعلمی کاربردی و پودمانی و آزاد و ... هست.و تقریبا همه شرکت کنندهها قبولن .البته من مال خیلی قبل نیستم ولی زمان ما شانس قبولی خیلی کم بود
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)سما۷۳ نوشته شده توسط: سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟
من باکلی شوق وذوق اومدم تجربی که دکتربشم ممکنه زیردیپلم مطلب بدین
برای شما هم همینو بگم که من خواهرم امسال کنکور تجربی داره خیلی کتاب تستهای خوب و مفید خریده و چندین کلاس هم شرکت کرده
برای شما توی اینترنت در مورد کنکور چیز بدرد بخوری نیست و فقط باید کتاهای درسی و کنکوری بخونید