۱۰۲۱۳۷۳ - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۱۰۲۱۳۷۳ - سما۷۳ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ
سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟ من باکلی شوق وذوق اومدم تجربی که دکتربشم ممکنه زیردیپلم مطلب بدین |
۱۰۲۱۳۷۳ - mosaferkuchulu - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۱ ب.ظ
ما همه خیلی وقته از جو کنکور کارشناسی و درسای دبیرستان بیرون اومدیم! احتمال اینکه اینجا کسی بتونه کمکتون کنه کمه! |
RE: 1021373 - Maryam-X - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)سما۷۳ نوشته شده توسط: سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟ عزیز دلم اینجا مجمع مهندسان کامپیوتره.معلومه که کسی دربارهی پزشکی اطلاعات نداره. حالا اگر رشته ات ریاضی فیزیک بود یه چیزیایی می دونستیم....که اونم تجربیه و باز به گروه خونی ما نمی خوره ولی سعی می کنیم چند تا سایت مخصوص کارشناسی بهت معرفی کنیم |
۱۰۲۱۳۷۳ - Fardad-A - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۵۷ ب.ظ
فقط من نمیدونم شما چطور سال ۹۱ کنکور دادهاید در حالیکه ما الان سال ۹۰ هستیم و کنکور هم بیست و چند روز دیگه است؟ بهر حال انتقاد شما وارد نیست و تاپیک ظرف چند ساعت آینده حذف میشه. |
۱۰۲۱۳۷۳ - ف.ش - ۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ
نه آقا فرداد نوشتن ۹۱ کنکور دارن به هر حال انتقاد وارد نیست |
RE: 1021373 - Fardad-A - 19 خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۳ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۰۰ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: نه آقا فرداد نوشتن ۹۱ کنکور دارن به هر حال انتقاد وارد نیستبله . حق با شماست. اشکال از خستگی مفرط است. |
RE: 1021373 - mehrdel2002 - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)سما۷۳ نوشته شده توسط: سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟ من یه پیشنهاد دارم واستون..اینکه تغییر گرایش بدین و برین ریاضی یا کنکور آزاد بدین و به هر حال یکی از رشته های کامپیوتر قبول بشین... اونوقت ما در خدمتیم البته باید قید پزشکی رو بزنین... |
۱۰۲۱۳۷۳ - ملیکا - ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۲۵ ق.ظ
عزیزم تو این یه ماه مونده به کنکور شما شبانه روز باید سر درست باشی .. تو اینترنت چیکار میکنی؟!!! |
۱۰۲۱۳۷۳ - mehrdel2002 - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۷ ق.ظ
سال بعد کنکورشه...ولی بازم امتحان نهایی که داره!!!! |
۱۰۲۱۳۷۳ - mosaferkuchulu - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ
ولش کنین بابا!من روز قبل از کنکورم هم چت کردم!بازم قبول شدم |
۱۰۲۱۳۷۳ - delta - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ
فقط بشین بخون-اینکه تو دهه هفتاد به دنیا اومدی برو خدا را شکر کن زمان ما تعداد شرکت کننده زیاد رقیبا همه قوی الان برا شما تعداد شرکت کنندگان خیلی کم رقیبا سطح پایین هستن تعداد خیلی کمی هستن که جدی میخونن پس میتونی راحت پزشک بشی همین و بس |
RE: 1021373 - Helmaa - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۵ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: فقط بشین بخون-اینکه تو دهه هفتاد به دنیا اومدی برو خدا را شکر کن زمان ما تعداد شرکت کننده زیاد رقیبا همه قوی الان برا شما تعداد شرکت کنندگان خیلی کم رقیبا سطح پایین هستن تعداد خیلی کمی هستن که جدی میخونن پس میتونی راحت پزشک بشی همین و بس دقیقا،بخونید و خوش باشید و از زندگی لذت ببرید،ما دهه شصتیها از دو شیفته بودن مدسه هامون با کلاسای شلوغ تا کنکور تا فارغ التحصیلی تا کار تا ازدواج تا وضع زندگی در آینده .........برآورد کردن برای خانه سالمندان با کمبود جا مواجه میشن و بالاخره دور از جون همگی محل قبر در قبرستان دچار مشکل هستیم و همواره همه با هم این مراحل رو پیش میریم بدون اینکه کسی فکری بکنه |
۱۰۲۱۳۷۳ - ملیکا - ۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۵۹ ب.ظ
فکر کنم پشیمون شد از تاپیک زدن تو این فروم !!! |
RE: 1021373 - parimehraban - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۵۴ ب.ظ
(۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)سما۷۳ نوشته شده توسط: سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟ آخه عزیزه دلم چه مظلومانه نوشتی تنها چیزی که میدونم اینکه بچه های تجربی از تابستون سال قبل کنکور برای کنکور شروع می کنند به خوندن و تا کنکور کتاب های زیست شناسی را چند بار باید مرور کنی + به فیزیک مسلط باشی و تست زیاد کار کنی عمومیها و درساهای دیگه هم همین طور ولی برای دکتری باید زیستو بالا بزنی |
RE: 1021373 - fatima1537 - 20 خرداد ۱۳۹۰ ۰۹:۳۱ ب.ظ
(۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۴۸ ق.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: ولش کنین بابا!من روز قبل از کنکورم هم چت کردم!بازم قبول شدمشما از همون موقع عشق کامپیوتر بودین هاااااا (۲۰ خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۱۱ ب.ظ)delta نوشته شده توسط: فقط بشین بخون-اینکه تو دهه هفتاد به دنیا اومدی برو خدا را شکر کن زمان ما تعداد شرکت کننده زیاد رقیبا همه قوی الان برا شما تعداد شرکت کنندگان خیلی کم رقیبا سطح پایین هستن تعداد خیلی کمی هستن که جدی میخونن پس میتونی راحت پزشک بشی همین و بسحرف دل منو زدین .زمان ما اونقدر دانشگاه کم بود که نگو .شانس قبولی ۱ به ۱۰ بود ولی الان تا دلتون بخواد پیام نور و غیر انتفاعی وعلمی کاربردی و پودمانی و آزاد و ... هست.و تقریبا همه شرکت کنندهها قبولن .البته من مال خیلی قبل نیستم ولی زمان ما شانس قبولی خیلی کم بود (۱۹ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۵۲ ب.ظ)سما۷۳ نوشته شده توسط: سلام،من ۹۱واسه اولین بارکنکوردارم رشتم تجربیه یعنی هیشکی واسه ماکوچولوهامطلب نداره؟برای شما هم همینو بگم که من خواهرم امسال کنکور تجربی داره خیلی کتاب تستهای خوب و مفید خریده و چندین کلاس هم شرکت کرده برای شما توی اینترنت در مورد کنکور چیز بدرد بخوری نیست و فقط باید کتاهای درسی و کنکوری بخونید |