۰
subtitle
ارسال: #۱

سوال ۶۳ و۶۴ مدارمنطقی کامپیوتر ۹۰
یکی از دوستان لطف میکنه توضیح بده این دوسوال چطوری حل میشه ؟
نحوه شمارش وبلدم ولی وقتی بالاش اینطوری کلاک میده نمیدونم باید چکار کنم وچطوری تشخیص بدم
توروخدا یکی کمکم کنه
نحوه شمارش وبلدم ولی وقتی بالاش اینطوری کلاک میده نمیدونم باید چکار کنم وچطوری تشخیص بدم
توروخدا یکی کمکم کنه
۰
ارسال: #۲

RE: سوال ۶۳ و۶۴ مدارمنطقی کامپیوتر ۹۰
(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۰۶:۵۴ ب.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط: یکی از دوستان لطف میکنه توضیح بده این دوسوال چطوری حل میشه ؟
توروخدا یکی کمکم کنه
سلام. اگر عنوان سوال را قراربدید و یا عکس بگیرید بهتر کمک میشه کرد تا اینکه شماره سوال را گفتید
۰
۰
ارسال: #۴

این از سوال
پوران خیلی راحت تر جواب داده.
پوران خیلی راحت تر جواب داده.
۰
ارسال: #۵

جواب سوال ۶۳:
فلیپ فلاپ ها حساس به لبه بالا رونده هستن پس تغییراتی اگر قراره رخ بده در زمان های فرد ۱۰ ۳۰ ۵۰ و...رخ میده.
حالا در وسطا فلیپ فلاپ ها همه ریست شدن و تا لحظه ۸۰ ادامه داره. یعنی تا قبل ۹۰(عددی فرد!) ما در ۰۰۰ هستیم(چون ریست شدن و تا کلاک بعدی یعنی ۹۰ همونجوری ریست میمونن)
بعد ۹۰ تا ۱۱۰ شمارنده ۱۰۰
۱۱۰ تا ۱۳۰ شمارنده ۱۱۰
۱۳۰ تا ۱۵۰ شمارنده ۱۱۱
۱۵۰ تا ۱۷۰ شمارنده ۰۱۱ یعنی گزینه یک
فلیپ فلاپ ها حساس به لبه بالا رونده هستن پس تغییراتی اگر قراره رخ بده در زمان های فرد ۱۰ ۳۰ ۵۰ و...رخ میده.
حالا در وسطا فلیپ فلاپ ها همه ریست شدن و تا لحظه ۸۰ ادامه داره. یعنی تا قبل ۹۰(عددی فرد!) ما در ۰۰۰ هستیم(چون ریست شدن و تا کلاک بعدی یعنی ۹۰ همونجوری ریست میمونن)
۱۱۰ تا ۱۳۰ شمارنده ۱۱۰
۱۳۰ تا ۱۵۰ شمارنده ۱۱۱
ارسال: #۶

(۰۸ بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: جواب سوال ۶۳:خیلی ممنون ازهمه دوستانی که پاسخ دادن
۱۱۰ تا ۱۳۰ شمارنده ۱۱۰
۱۳۰ تا ۱۵۰ شمارنده ۱۱۱
ولی شما ازکجا میفهمین فلیپ فلاپ حساس به لبه بالارونده هست وتغییراتی که قراره رخ بده درزمان فرده؟؟؟؟
من دقیقا باهمین تحلیلی که از فلیپ فلاپ وکلاک میکنید مشکل دارم شدید
کلا سرازاین فلیپ فلاپها درنمیارم
خواهش میکنم کمکم کنید
ارسال: #۷

(۱۰ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۱ ق.ظ)asiehmohammadian نوشته شده توسط:(08 بهمن ۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ ب.ظ)alagh نوشته شده توسط: جواب سوال ۶۳:خیلی ممنون ازهمه دوستانی که پاسخ دادن
۱۱۰ تا ۱۳۰ شمارنده ۱۱۰
۱۳۰ تا ۱۵۰ شمارنده ۱۱۱
ولی شما ازکجا میفهمین فلیپ فلاپ حساس به لبه بالارونده هست وتغییراتی که قراره رخ بده درزمان فرده؟؟؟؟
من دقیقا باهمین تحلیلی که از فلیپ فلاپ وکلاک میکنید مشکل دارم شدید
کلا سرازاین فلیپ فلاپها درنمیارم
خواهش میکنم کمکم کنید
وقتی یه مثلث روی قسمت کلاک میکشه یعنی حساس به لبه بالا رونده اس
و اگر کنار این مثلث یه دایره کوچیک هم بذاره میشه حساس به لبه پایین رونده
این زمان فرد و زوج هم از روی شکل بچه ها گفتن، یعنی ثابت نیس مثلاً توو این مثال روی زمان های فرد لبه بالارونده داریم پس میگیم در زمان های فرد شمارنده جلو میره
امیدوارم خوب گفته باشم..یه کم دقت میخواد و گرنه سخت نیس...بازم اگه جایی مفهوم نبود بپرس
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close