(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۳۷ ق.ظ)H3NGAM3H نوشته شده توسط: وقتی میام مانشت فقط همین تاپیک رو باز میکنم و از تاپیک سوالات درسی فراریم.. اینکه شاید سوالی رو ببینم و بلد نباشم و اعتماد به نفسم رو بیاره پایین
رتبه یک علوم کامپیوتر ۹۱ هم در مورد تاپیکهای درسی همین حس رو داشت.
(۱۹ بهمن ۱۳۹۲ ۰۸:۴۴ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط: بعد کنکور یه تاپیک راه بندازین بشینیم همه با هم واسه GRE و تافل بخونیم.
خوبه! من بخاطر کنکور فرآیند مطالعه برای IELTS رو تعلیق کردم. میشه واسه زمینههای تخصصی دیگه مثل برنامه نویسی وب، موبایل، شبکه و... که الان بازار و تقاضای خیلی خوبی دارند هم گروهی کار کرد، فرصتی که قبل از اعلام نتایج و رفتن به دانشگاه هست رو نباید از دست داد.
(۲۰ بهمن ۱۳۹۲ ۰۷:۳۱ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: به نظرم امسال باید منتظر خیلی رتبه های تاپ باشیم که هیچ جا دیده نشدن یه جورایی تو زیر زمین خونشون نشستن و دارن درس میخونن.
یکی از همکلاسیهای من خونشون تو روستایی هست که خیلی دور از شهره و نه اینترنت داره و نه حتی موبایل! یه کامپیوتر داره که فکر کنم پنتیوم ۱ یا ۲ باشه ولی مُخِ برنامه نویسی هست این فرد! خیلی بیشتر از افرادیکه ۲۴ ساعته به اینترنت متصلن و n تا کتاب علوم کامپیوتر در قفسه کتابخونه اتاقشون هست. ماهی یک بار از این باجههای تلفن با هم ارتباطیم. یه بار از من پرسید که این اطلاعات در مورد منابع و رتبهها رو از کجا میاری؟ گفتم مانشت! گفت کتابه؟
مطمئنم رتبش خیلی خوب میشه!