(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط: (12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: اگر موردتون مثل مورد من باشه، این راه جواب میده. یه ویروسی هست که تمام فولدرها را exe می کنه. بعد از این که با آنتی ویروس اسکن بشه ، ویروس پاک میشه و تمام فولدرها هم ناپدید میشه، اما در اصل ناپدید نشده فقط قابل نمایش نیست و فضای هارد را هم پر کرده. با کمک دستور attrib هم قابل بازیابی نیست. من همیشه از این روش استفاده می کنم. هارد یا فلش را وصل می کنم به یه سیستم لینوکس (فدورا در مورد خودم) و اونجا فولدرها را نشون میده. کافیه یه بار همه فولدرها را از هارد کات کنید و توی کامپیوتر بیارید و مجدد فولدرها را بریزید به هارد.
امیدوارم این جواب بده.
سلام مهندس من از روش attrib خیلی استفاده می کنم همه فایل ها و پوشه های که سیستمی مخفی شدن رو بر می گردونه نمی دونم چرا شما از این دستور جواب نمی گیرید!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
حق با شماست. من همیشه فکر می کردم که فولدرها فقط Hidden شدند پس فقط از h- استفاده می کردم. چند باری که از این روش استفاده کردم ناامید شدم رفتم سراغ روشی که گفتم.
من همزمان با شما جوابم را ارسال کردم وقتی جواب شما را دیدم s- را امتحان کردم و جواب گرفتم.
ممنون یه چیز خوب یاد گرفتم.