![]() |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - نسخهی قابل چاپ |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - انرژی مثبت - ۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ
سلام به دوستان گرامی یه سوال دارم. هارد اکسترنال کار می کنه و باز می شه اما توش فقط فایل autorun مربوط به خودش هست ولی میگه که ظرفیتش تکمیله یعنی فایل توش هست ولی دیده نمی شه! ولی hiddden هم نیست! مشکل چیه؟ چطوری می شه درستش کرد؟ بعد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه یا این که فقط نرم افزاریه؟ (البته سرچ کردم مطلب بددربخوری پیدا نکردم.) ممنون می شم راهنمایی کنید. |
RE: دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - rasoul1990 - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۱۷ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۳:۵۱ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: سلام به دوستان گرامیسلام بعضی از ویروسهای کامپیوتری خرابکار، پروندهها و پوشهها را مخفی و سیستمی میکنند. برای برگرداندن حالت پروندهها و پوشهها به حالت اولیه مشکل زیادی نیست،در منوی استارت، گزینهی RUN را بزنید و در جعبهی نمایش داده شده، تایپ کنید: cmd ؛ و گزینهی Ok را بزنید. کافی است وارد command prompt شوید و آدرس جاری را به مسیر درایو هارد اکسترنال خود تغییر دهید، مثلا اگر هارد اکسترنال شما به عنوان درایو G شناسایی شده است، باید در command prompt تایپ کنید :G و دکمه Enter را بزنید.در مسیر فایلها دستور attrib -h -s /d /s را اجرا کنید. G:\ attrib -h -s /d /s |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - M4$0UD - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ
اگر موردتون مثل مورد من باشه، این راه جواب میده. یه ویروسی هست که تمام فولدرها را exe می کنه. بعد از این که با آنتی ویروس اسکن بشه ، ویروس پاک میشه و تمام فولدرها هم ناپدید میشه، اما در اصل ناپدید نشده فقط قابل نمایش نیست و فضای هارد را هم پر کرده. با کمک دستور attrib هم قابل بازیابی نیست. من همیشه از این روش استفاده می کنم. هارد یا فلش را وصل می کنم به یه سیستم لینوکس (فدورا در مورد خودم) و اونجا فولدرها را نشون میده. کافیه یه بار همه فولدرها را از هارد کات کنید و توی کامپیوتر بیارید و مجدد فولدرها را بریزید به هارد. امیدوارم این جواب بده. ![]() |
RE: دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - rasoul1990 - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: اگر موردتون مثل مورد من باشه، این راه جواب میده. یه ویروسی هست که تمام فولدرها را exe می کنه. بعد از این که با آنتی ویروس اسکن بشه ، ویروس پاک میشه و تمام فولدرها هم ناپدید میشه، اما در اصل ناپدید نشده فقط قابل نمایش نیست و فضای هارد را هم پر کرده. با کمک دستور attrib هم قابل بازیابی نیست. من همیشه از این روش استفاده می کنم. هارد یا فلش را وصل می کنم به یه سیستم لینوکس (فدورا در مورد خودم) و اونجا فولدرها را نشون میده. کافیه یه بار همه فولدرها را از هارد کات کنید و توی کامپیوتر بیارید و مجدد فولدرها را بریزید به هارد. سلام مهندس من از روش attrib خیلی استفاده می کنم همه فایل ها و پوشه های که سیستمی مخفی شدن رو بر می گردونه نمی دونم چرا شما از این دستور جواب نمی گیرید!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
RE: دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - M4$0UD - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۳۶ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ ب.ظ)rasoul1990 نوشته شده توسط:(12 دى ۱۳۹۲ ۰۴:۲۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: اگر موردتون مثل مورد من باشه، این راه جواب میده. یه ویروسی هست که تمام فولدرها را exe می کنه. بعد از این که با آنتی ویروس اسکن بشه ، ویروس پاک میشه و تمام فولدرها هم ناپدید میشه، اما در اصل ناپدید نشده فقط قابل نمایش نیست و فضای هارد را هم پر کرده. با کمک دستور attrib هم قابل بازیابی نیست. من همیشه از این روش استفاده می کنم. هارد یا فلش را وصل می کنم به یه سیستم لینوکس (فدورا در مورد خودم) و اونجا فولدرها را نشون میده. کافیه یه بار همه فولدرها را از هارد کات کنید و توی کامپیوتر بیارید و مجدد فولدرها را بریزید به هارد. سلام حق با شماست. من همیشه فکر می کردم که فولدرها فقط Hidden شدند پس فقط از h- استفاده می کردم. چند باری که از این روش استفاده کردم ناامید شدم رفتم سراغ روشی که گفتم. من همزمان با شما جوابم را ارسال کردم وقتی جواب شما را دیدم s- را امتحان کردم و جواب گرفتم. ممنون یه چیز خوب یاد گرفتم. |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - Xilinx - 12 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ
الان مشکل حل شده؟ یا منم یه روش دیگه بگم؟ ![]() |
RE: دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - انرژی مثبت - ۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۸:۲۷ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۷ ب.ظ)Xilinx نوشته شده توسط: الان مشکل حل شده؟ یا منم یه روش دیگه بگم؟هارد واسه شخص دیگه ای هست واسه این نمی دونم ![]() در هر صورت خوشحال می شم شما هم راه حلتون رو بفرمایید که اگر درست نشد این راه حل هم امتحان بشه ضمن این که اگر ایندگان هم خواستند استفاده کنندف راه حلهای بیشتر مطمئنا می تونه مفید باشه. ممنون |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - one hacker alone - 13 دى ۱۳۹۲ ۱۰:۴۰ ب.ظ
۱- احتمال زیاد ویروسه ۲- اگه پسورد داره پس بخاطر همونه ۳- ببرید تو لینوکس اونجا باز کنید حل میشه اگه فایل ها تو ویندوز محدود شدن |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - انرژی مثبت - ۱۴ دى ۱۳۹۲ ۰۱:۱۵ ق.ظ
ممنون از دوستان ولی گفتند این راه حلها رو امتحان کردن و جواب نداده و این خطا رو میده : The parameters are incorrect اگه راه حلی دارید ممنون می شم بفرمایید ![]() |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - one hacker alone - 14 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۰ ق.ظ
کجا این خطا رو میده؟ وقتی میخواید باز کنید؟ شما که گفتید فایل اتوران داره!!!! یعنی بازمیشه |
دیده نشدن فایل های هارد اکسترنال - انرژی مثبت - ۱۴ دى ۱۳۹۲ ۱۱:۱۵ ق.ظ
همونطور که گفتم هارد واسه من نیست. این چیزیه که بهم گفته بودن. گفتن که از همه فایلهای داخلش فقط یه فایل اتوران خودش بوده. الان که گفتم این موارد رو بهشون گفتن وقتی هارد رو میزنن بعد از کمی معطلی این پیغام خطا رو میده. سرچ کردم تو نت یه سری موارد رو پیدا کردم گفتم ببینم باز دوستان راه حل دیگه ای جز تغییر نام درایور و chkdsk و اینا دارن یا نه. ممنون |