(۲۰ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۷ ب.ظ)persiansoftware نوشته شده توسط: دوست عزیزم مرسی از سخنان گهر بارتون ...
اما یک نکته ای خدمتتان عرض کنم... هیچوقت سوال کردن عیب نیست... خود من که میبینید درصدم اینه, توی دوره کاردانی و کارشناسی رتبه دو رقمی داشتم, اونم توی کنکور سراسری نه آزاد.تنها دلیلی که الان اینجوری شده وضعیتم اینه که حتی دوره کارشناسی هم به دلیل مشکلات مالی کلاس نمیتونستم برم و همیشه سر کار بودم و بعد از ۳ سال دوری از درس , به قول شما, بدون تلاش اومدم و شرکت کردم و این شد درصدهام.پس عزیزم فکر نکنید که خدای نکرده بچه هایی که درصدهاشون کمه صرفا برای کیک سر جلسه حضور پیدا کردن.امروز به این نتیجه رسیدم که به دلیل این سو تفاهم ها , دیگه پستی نزارم و سوالی نکنم.
باز هم از وقتی که گذاشتین و این مطالب را نوشتید تشکر میکنم.
با آرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز
دوست عزیزم . بنده عرض کردم به هیچ عنوان قصد توهین به هیچ کس رو نداشتم . حرفای من کاملا کلی بود نه مختص به شما ...اگه حرفای من باعث سوء برداشت شما شده من همینجا عذر خواهی میکنم .
درسته حرف شما ۱۰۰% منطقی و متین . سوال پرسیدن عیب نیست . اما مصلحت اندیشی خیلی نکته ی مهمی هستش . من نگفتم سوال نپرسید عرض کردم چیزی که کاملا مشخص و واضحه اگه بیان بشه فقط باعث لوث شدن اصل موضوع میشه .
اینکه بعد از ۳ سال تصمیم به درس گرفتید خیلی خوبه بهتون تبریک میگم .
منظور من از نوشتن پست قبلیم فقط این بودش که یکسری حرفا فقط باعث میشه دید عمومی نسبت به اصل موضوع به یک دید بد تغییر جهت بده . همین!
این موضوع بار اول نیست که در مانشت مطرح میشه قطعا بار آخر هم نخواهد بود . اما چه خوبه که یه کم دیدمون رو عوض کنیم فکر نکنیم که هر کسی هر چی بیان کرد خدای نکرده از سر دشمنی هستش و یا زبونم لال با کسی پدر کشتگی داره .. نه والله اینجوری نیست ..
برای شما آرزوی موفقیت ، سلامتی و خوشبختی دارم .
بازم اگه حرفام باعث سوء تفاهم شد عذر می خوام .