(۱۱ دى ۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ ب.ظ)Imehrdad نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید!!
من در مرحله اول علوم وتحقیقات اصفهان قبول شدم ، بعد چون بچه یزد بودم تکمیل ظرفیت زدم واحد یزد و قبول شدم و رفتم ثبت نام و کلاس و حالا میتونم تو این تکمیل ظرفیت شرکت کنم ؟ و بزنم علوم و تحقیقات یزد؟
سلام......
آخه دوست عزیز تراز یزد و علوم و تحقیقاتش که از علوم و تحقیقات اصفهان کمتره.پس چرا شما که بچه یزدی،همون زمان انتخاب رشته برای آزمون،اول یزد و علوم و تحقیقاتش را نزدی و اصفهان را زدی؟
به خدا من اگر جای مسئولان دانشگاه آزاد بودم اولا هزینه کارت اعتباری ثبت نام را دو-سه برابر کارت اعتباری ثبت نام آزمون می کردم که هرکس واقعا می خواد بره دانشگاه بیاد و تکمیل شرکت کنه و الکی کارت اعتباری نگیره و ثانیا کسانی که در مرحله اعلام نتایج و تکمیل اول قبول شدند و نرفتند ثبت نام را از ثبت نام در مرحله دوم تکمیل ظرفیت محروم می کردم.
خب کسانی که مرحله اعلام نتایج قبول شدن استثنا هستند در صورتی که مثلا دولتی یا غیرانتفاعی قبول شده باشن و بخوان برن اونجا ثبت نام کنند چون نتایج دولتی و آزاد را با هم می زنند.ولی برای تکمیل ظرفیت کسی باید شرکت کنه که واقعا می خواد بره دانشگاه.حتی اگر می خواد هر ۱۰تا انتخاب را انجام بده واقعا اگر هر کدوم را قبول شد بره ثبت نام نه اینکه بگه انتخاب های آخر مثلا شهر دور می زنم و اگه قبول بشم نمی رم.
یه راهکار دیگه ای هم که هست اینه که مرکز آزمون زمانی که از واحدها ظرفیتشون را می پرسه زمان اعلام نتایج دو برابر ظرفیت را برای هر واحد بصورت ذخیره قبول کنه و در صورتی که ترازهای بالاتر نرفتند ثبت نام،ذخیره ها بتونند برن ثبت نام.پارسال تا حدودی این کار را انجام داد.امیدوارم امسال هم همینطور باشه.
good-wishes، در تاریخ ۱۱ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۵۱ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ویرایش شد
دوست گرامی خونسردیتون رو حفظ کنید .
شاید اعتراض شما به جا باشه اما با لفظ درست میتونید بیان کنید نه توهین .
هرکس شرایطی داره . ما که از دلیل اصلی کارهای همدیگه مطلع نیستیم