سلام دوستان گل پشت کنکوری ام
من هم مثل شما امسال پشت سد کنکورم و درسته که پستی نمیزدم ولی از تاپیک گروه درسی همیشه انرژی میگرفتم.
نفهمیدم چی شد بسته شد ولی مدیران مانشت دل خونی از بعضی از ما داشتن. امیدوارم بذارن بحساب اینهمه استرسی که داریم .
همه زندگی مون شده کنکور و من خیلی با آقا فرداد در چت یا ایمیل یا پیام صحبت کردم.
نمیخوام منتی بذارم چون هر چی وقت گذاشتم واسه خودم و شما گلهای پشت کنکوری بود. خلاصه سند گذاشتم تا این تاپیک از حبس دراومد.
میدونم که من فقط نبودم و دوستای زیادی مث من صحبت کردن و من از همه شون ممنونم.
فقط یه خواهش دارم که بذاریم اینجا باشه دور هم جمع شیم و به هم روحیه بدیم و از هم روحیه بگیریم. یه ذره هم حق بدیم که اونا که مدیر اینجان گناه نکردن که شب و روز اینجا وقت بذارن.
من از همه دوستای گلم خواهش میکنم اگه سوال درسی دارن مشاوره هست راهنمایی کنید سرجاش بپرسن. اینجا فقط با هم گپهای کنکوری بزنیم تا ایشالا همه مون و بخصوص اونایی که وقت گذاشتن و زحمت کشیدن از استرس دور بشن.
خلاصه این دو ماهه را اگه میشه بذارن ما اینجا با هم حرف بزنیم و بخاطر یه جمله یه حرف همه پخش نشیم تو سایتای دیگه.
یا علی
این آهنگ را هم که همیشه دوست دارم براتون میخونم اینجا (حیف که نمیشنوید)
طاقت بیار این راه رو
طوفانو پشت سر بذار
اون سمت ما آبادیه
این زمزمه تو گوشمه
فردا پر از آزادیه
طاقت بیار رفیق
دنیا تو مشت ماس
طاقت بیار رفیق
خورشید پشت ماس
طاقت بیار رفیق
ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق
داریم می رسیم
دنیا اگه تاریک شد
دستای فانوسو بگیر
با من بیا با من بیا
چیزی نمونده از مسیر
سرما و سوز برف رو
آهسته پشت سر بذار
امروز وقت خواب نیست
ما با همیم طاقت بیار
طاقت بیار رفیق
دنیا تو مشت ماس
طاقت بیار رفیق
Fardad-A، در تاریخ ۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۱۰ ب.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
شما چرا سه تا نام کاربری داری آقا فرید؟؟
دوتاش باید حذف بشه. خودت انتخاب میکنی یا من واسه ات انتخاب کنم ؟
قرار بود نام کاربریتون عوض بشه ، نه اینکه از چند تا نام کاربری استفاده کنید. لطفا" خودتون بگید کدامهاش حذف بشه.