(۲۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: برای کسایی که کنکورین خیلی چیزا با ارزشه چوابی داده شده برای راهنمایی دوستان بوده فق شمنده راستش بعد بچه های پارسال قصد نداشتم جایی برم اما بازم اومدم تا بهم انرژی بدیم نه همو بکوبیم قصد جو سازی ندارم اما پارسال ما همو نمی کوبیدیم یکم دوستانه تر حرفی نزدیم که دوستای عزیز باببت حرفی اگه زدم عذر خواهی میکنم دلم براتون تنگ شده دانشجوهای ارشدآذر ۹۱ خداراشکر موفق شدید
باز شما خانما که یه قدم جلو هستید
من دوسال پیش میخوندم ولی خب یه کم کاریی هایی کردم که جای خوب قبول نشدم
رفتم سربازی و الان هم سربازم (اون هم ۲۴ ماه خدمت)
کنکور قبول شدن یا نشدن شاید برام زیاد مهم نباشه برام این مهمه تمام تلاشم رو بکنم ... چون اینطوری وجدانم راحته که تمام تلاشم رو کردم و اگر قبول نشم بحساب این میزارم که بقیه از من بهتر بودن ولی وقتی تمام تلاشم رو نکنم و قبول نشم خیلی بدتر هست و این فکر که میتونستم و قبول نشدم بیشتر عذابم خواهد داد
این جمله رو بعنوان یه داداش کوچیک قبول کنید از من : طوری زندگی کنید که در آینده هیچوقت واژه "کاش" رو بکار نبرید
تلاشتون رو بکنید , همه و همه ی تلاشتون رو بکنید و به خدا توکل کنید یا قبول میشین یا نمیشین ... اگر شدین که این رو شروع کارتون بدونید و اگر قبول نشدین و اگر فرصتی دیگه ندارید بدونید حتما شما برا کاری دیگه آفریده شده اید
این هم یکی از قوانین دوست داشتنیم برا دوستان گلم :
"هر کس یه موجودیت داره که بدنیا اومده جایگاهش رو پیدا کنه .. پس بجای اینکه جای دیگران رو بگیریم یا تنگ کنیم بهتر هست جا و جایگاه خودمون رو پیدا کنیم .. "
برا همتون بهترین ها رو آرزو میکنم
(۲۰ آذر ۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ ق.ظ)Mahtab.R نوشته شده توسط: (20 آذر ۱۳۹۲ ۰۱:۱۴ ق.ظ)neda140781 نوشته شده توسط: برای کسایی که کنکورین خیلی چیزا با ارزشه چوابی داده شده برای راهنمایی دوستان بوده فق شمنده راستش بعد بچه های پارسال قصد نداشتم جایی برم اما بازم اومدم تا بهم انرژی بدیم نه همو بکوبیم قصد جو سازی ندارم اما پارسال ما همو نمی کوبیدیم یکم دوستانه تر حرفی نزدیم که دوستای عزیز باببت حرفی اگه زدم عذر خواهی میکنم دلم براتون تنگ شده دانشجوهای ارشدآذر ۹۱ خداراشکر موفق شدید
ندا جون پر انرژی انشالله امسال هممون موفق میشیم
من یکم پیر مرد شدم ولی خب هنوز میتونم رقیب خوبی باشم
پس با انرژی و محکم جلو برید
این هم یه دعای ویژه برا بچه هایی که سال اولشون نیست : انشاالله که ذره ذره نتیجه تلاششون رو ببنید