(۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ ب.ظ)hosnieh نوشته شده توسط: از طرف خودم و وحید تبریک می گم بهتون آقای ساریخانی
راجبه سوالتون تو همین فروم یکی از بچه های هوش مصنوعی امیرکبیر گفته بود که خیلی اونجا سخت می گیرن. و کلا وقتت باید بزاری روی درس و اصلا فعالیت جانبی (مثل کار) فرصت نمی کنی انجام بدی. اما گفته بودن که امیرکبیر تو هوش بهترین تو ایران.
یکم راجبه درس خوندنتون میشه بگید؟ از کی شروع کردین؟ تاکییدتون رو چیا بود؟
ممنون
راستی بچهها می شه بگید معدل موثر چیه؟ یعنی اگه معدلمون کمتر از اون باشه تاثیر منفی گذاشته رو رتبمون؟
ممنون
خیلی ممنون امیدوارم شما هم همیشه موفق باشید
من از وسط تیر شروع کردم البته ۵۰ روز تو مهر و آبان بینش وقفه افتاد( واسه پروژه و کاراموزی و فارغ التحصیلی) ........... یعنی حدود ۶ ما روزی ۶ ساعت درس خوندم.....
تابستون با خوندن کتابای مرجع بصورت خیلی دقیق و جزئی و خیلی کم تست زدم فقط در حدی که لم تستا دستم بیاد. جاهای مهم کتابا رو هم خط می کشیدم تا بعداً نخام همه کتاب بخونم... یه خلاصه کامل هم بر می داشتم( بعضی درسا که هر خطش یه نکته داشت رو نمی شد خلاصه برداری مثل معماری و سیستم عامل )........ این رو هم بگم برای اینکه وقتم بیشتر باشه و سر کنکور استرسم واسه وقت کم آوردن از بین بره یه درس رو کلاً حذف کردم (ریاضی مهندسی )............
از مهر هم آزمونای پارسه رفتم، آزموناش بد نبود و خوبیاش این بود که جامعه آماری خوبی داشت و کلاً آزمون دادن ناخواسته به آدم برنامه می داد........ تو این مدت تست زیاد زدم و خلاصهها رو می خوندم و اگه ایرادی بود از کتاب مرجع فقط قسمت های خط کشی رو یه نگاه می کردم.......
کتابای پارسه هم بجز مدار الکتریکیش که خیلی خیلی خوب بود بقیه بدرد نمی خوردن البته می گن سیستم عاملش هم بد نیست............ در درجه اول کتابای پوران پژوهش رو پیشنهاد می کنم.... البته نظریه و مدار منطقی مقسمی خیلی خوب بودن..........
یه ماه آخرم فقط خلاصه هام رو خوندم و سعی کردم چیزای مفهومی کمتر و چیزهای حفظی بیشتر بخونم...................
مدل درس خوندنم (بیشتر تابستون) این بود که یه درس رو می خوندم تا ازش خسته شم بعد درس بعد.............
همه کار من این بود...........امیدوارم به دردتون بخوره