با سلام
همونطور که به دوستان گفته بودم سوالاتتون رو در بخش پرسش و پاسخ سنجش پرسیدم و اینجا نتیجه رو میذارم
لطفا سایر دوستان هم اگر سوالات دیگری رو در خصوص تکمیل ظرفیت امسال از سنجش پرسیدن و پاسخ گرفتن اینجا بذارند تا همه بتونن استفاده کنند
۱-
سوال : آیا افرادی که در مرحله اول اعلام نتایج قبول شده اند و ثبت نام کرده اند (اعم از روزانه / شبانه / غیر انتفاعی/مجازی) می توانند در تکمیل ظرفیت شرکت کنند ؟
پاسخ : با سلام بله با تشکر
-----------------------------------------
۲-
سوال :
۱- از سهمیه رتبه اولی میشه در تکمیل ظرفیت استفاده کرد ؟
۲- کسی که یه بار از سهمیه رتبه اولی استفاده کرده و قبول شده/ یا نشده ، بازم میتونه از سهمیه ش تو تکمیل ظرفیت استفاده کنه؟
پاسخ : با سلام گزینش بر اساس شرایط و ضوابط دفترچه میباشد پس رتبه اولی هم شامل میشود با تشکر
۳-
سوال : اون افرادی که مجاز نشدن هم می تونن تو تکمیل ظرفیت شرکت کنن؟
پاسخ : با سلام اگر نمره کل داوطلب با توجه به کارنامه اولیه در هر گرایش مساوی با یک یا از یک بیشتر باشد. با تشکر
پ.ن : چون دوستان این جمله سنجش براشون ابهام ایجاد کرده بیشتر توضیح میدم :
منظور اینه که بله میشه
خودش نوشته "نمره کل" > = 1 یعنی نمره کلتون در کارنامه منفی نباشه که معمولا نیست مگر اینکه طرف دیگه اینقدر امتحان رو خراب کرده باشه و منفی زده باشه که نمره کلش هم منفی شده باشه (فکر کنم اونا که رتبه شون بالای ۲۰-۳۰ هراز شاید هم بالاتر باشه این اتفاق براشون بیفته ).
سنجش با این نحوه بیان میخواسته بگه اکثرا می تونن در تکمیل ظرفیت شرکت کنند
۴-
سوال : زمان انتشار نتایج تکمیل ظرفیت کی هستش؟
پاسخ : با سلام داوطلب گرامی: اطلاعات لازم در این خصوص متعاقبا و از طریق سایت سازمان و هفته نامه پیک سنجش اعلام خواهد شد. با تشکر
پ.ن خودم : پارسال آبان بود . البته گفته بودن بهمن اعلام میشه اما زودتر اعلام شد . استناد به اخبار پارسال در بخش بایگانی
۵-
سوال : آیا اوناییکه در تکمیل ظرفیت قبول بشن حتما باید برن و ثبت نام کنن؟ اگه نرن یه سال یا دوسال محرومیت و از این چیزا داره یا نداره؟
پاسخ : با سلام دوره روزانه محرومیت دارد با تشکر
۶-
سوال : کسانی که دوتا رشته شرکت کردن(رشته اصلی را مهندسی کامپیوتر و شناور را آی تی)چطوری باید هر دو رشته را تو تکمیل ظرفیت شرکت کنند؟باید دوتا کارت اعتباری گرفت و دوبار یکی برای کامپیوتر و یکی برای آی تی شرکت کرد یا اینکه می شه با یک کارت هر دوتا رشته را مثلا اول رشته-شهرهای مهندسی کامپیوتر را از اولویت ۱تا۱۰ و رشته-شهرهای آی تی را از۱۱تا۲۰ انتخاب کرد؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
پاسخ : با سلام باید یک کارت بخرید و کلیه اولویتهای انتخالبی را در یک فرم وارد نمایید. با تشکر
۷-
سوال : اگر کسی در مرحله تکمیل ظرفیت انتخاب رشته نماید اما بعد کلا از شرکت در تکمیل ظرفیت پشیمان شود چگونه باید انتخاب رشته اش را لغو نماید ؟
پاسخ : با سلام .درخواست خود را به همراه تصویر کارت ملی به شماره فاکس ۰۲۶-۳۶۱۸۲۳۶۱ ارسال نمایید.
۸-
سوال : اگه کسی تا پایان شهریور فارغ التحصیل نشه و یه درس داشته باشه بعدا با معرفی به استاد فارغ التحصیل بشه(یعنی قبل از پایان ترم که بهمن ماست) میتونه توی تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟
این سوال مستقیم از سنجش پرسیده نشده اما خود سنجش در اطلاعیه هاش به این سوال پاسخ داده :
پاسخ : نه نمی تونید شرکت کنید
طبق مفاد مندرج در اطلاعیه اخیر سازمان سنجش
" گـزینش نهـایی در هر یک از کدرشته محلهای تحصیلی اعلام شده در این اطلاعیه، مطابق شرایط و ضوابط مندرج در دفترچههای راهنمای شماره ۱ و ۲ آزمون ورودی تحصیلات تکمیلی (دورههای کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل) سال ۱۳۹۲ انجام خواهد شد. "
متن کامل این اطلاعیه در : سایت سازمان سنجش
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
طبق ضوابط مندرج در صفحه ۵ دفترچه شماره ۲ :
تنها کسانی که تا پایان شهریور فارغ التحصیل شوند می تونن در آزمون تحصیلات تکمیلی شرکت کنند و حتی در صورتی که تا تاریخ ۳۱ شهریور فارغ التحصیل نشده باشند و در آزمون شرکت کنند و قبول بشن ، قبولیشون ملقی میشه و از اونجا که ضوابط تکمیل ظرفیت هم طبق ضوابط اولیه هست پس شما نمی تونید شرکت کنید
۹-
سوال : من ۸۰۰۰ هوش شدم وفتی هم میخام اطلاعاتم رو وارد کنم جوابش اینه:
"فردی با این اطلاعات پیدا نشد و یا مجاز به انتخاب رشته نبودید"
یعنی نمیتونم توی تکمیل ظرفیت شرکت کنم؟
پاسخ :با سلام از هر سه روش برای ورود استفاده نمایید و در صورت بروز مشکل مجددا درخواست بدهید. با تشکر
*
توضیحات تکمیلی این سوال رو در
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دادم