(۱۸ آبان ۱۳۹۲ ۰۱:۴۹ ب.ظ)gomar نوشته شده توسط: به نقل از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در خصوص نتایج تکمیل ظرفیت ارشد ۹۲
همین الان سازمان سنجش لطف کرد..واسم میل کردن که تا آخر این هفته نتایج معلوم میشه…..خداوشکر…….
آره احتمالا تا قبل چهارشنبه اعلام شه….من واسه سنجش میل زدم امروز صبح ساعت ۱۱ بم جواب دادن که تا آخر این هفته میاد جوابش
دوست عزیز من در مقام رد یا تایید نقل قول شما چیزی نمی خوام بگم اما به صورت کلی و از زبان خودم می خوام خدمت دوستان عرض کنم :
اول اینکه احتمال اینکه دیگه همین روزها نتایج تکمیل ظرفیت ارشد اعلام بشه هست چرا که مراحل تکمیل ظرفیت دکتری به اتمام رسیده و احتمالا دیگه نوبتی هم باشه نوبت ارشد هست
دوم اینکه والا ما از خود سنجش سوال می پرسیم، با سند و مدرک و عکس از پاسخشون و شماره پیگیری اینجا اعلام می کنیم، باز خودمون مطمئن نیستیم که سنجش فردا چیز دیگری خواهد گفت یا نه !
هربار از سنجش پرسیده شده نتایج کی میاد ؟ در پاسخ، تاریخ و حتی حدود زمانی هم نگفتن و همیشه گفتن : "اعلام خواهد شد" . لذا بعیده به افراد اعلام کنند "تا آخر همین هفته " در حالی که هنوز در رسانه ها اعلام نشده . چون تا زمانی که خبر رسمی منتشر نشه خبر جزئی اعلام نمی کنند . اجازه ندارند اعلام کنند
سوم اینکه نقل قول شما از سایت نیست بلکه ظاهرا از نظرات کابران سایت هست و این گونه موارد نمیشه گفت به نقل از فلان سایت
با این وجود امید بر این هست که به زودی اعلام بشه و دوستان از بلاتکلیفی خارج بشن
با سپاس