hgm13681368 (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۰ فروردین ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۴ November 2024 , 02:40 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
reza6966 (11 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۳۱ ب.ظ) |
|
دوست عزیز پیام خصوصی شما بسته هست , یا پیام خصوصیتون رو باز کنید یا ایمیلتون بفرمایید | |
aahmadi83 (02 آذر ۱۳۹۲ در ۰۹:۵۷ ب.ظ) |
|
فروش کتب مرجع و کنکوری ناب کارشناسی ارشد و کارشناسی ناپیوسته. جهت مشاهده لیست به لینک ذیل مراجعه فرمایید. ضمن لیست تا ۲روز آینده بروز می شود. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
good-wishes (27 مهر ۱۳۹۲ در ۱۲:۲۷ ب.ظ) |
|
سلام پاسخ سنجش به سوالتون رو در ارسال اول تاپیک مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. وارد کردم ممنون میشم به من اطلاع بدید بالاخره تونستید وارد بشید یا نه |
|
خانه سبز (۱۷ مرداد ۱۳۹۲ در ۰۵:۵۶ ق.ظ) |
|
سلام هوش مصنوعی راهیان رو دارم نو نو و استفاده نشده و ویرایش دوم دوست گرامی، شما صندوقِ پیامِ خصوصی خودتون رو بستید و نمیشه به طور خصوصی بهتون پیام. لطفا اونو باز کنید تا کن بتونم بهتون پیام بدم و گرنه من نمیتونم شماره حساب و مشخصاتِ خودمو اینجا بگم که Smile)) ایمیل هم بدید قبوله! |
|
fox (28 تیر ۱۳۹۲ در ۰۷:۲۶ ب.ظ) |
|
دوست گرامی، شما صندوقِ پیامِ خصوصی خودتون رو بستید و نمیشه به طور خصوصی بهتون پیام. لطفا اونو باز کنید تا کن بتونم بهتون پیام بدم و گرنه من نمیتونم شماره حساب و مشخصاتِ خودمو اینجا بگم که )) ایمیل هم بدید قبوله! | |
fox (27 تیر ۱۳۹۲ در ۱۲:۰۱ ب.ظ) |
|
درود. از اینکه دیگر جواب دادم معذرت میخوام. کتاب رو اگه میخاید بفرمایید تا شماره حساب بدم مبلغشو واریز کنید و بعد من کتاب رو پست کنم. | |
majid67110 (19 تیر ۱۳۹۲ در ۰۱:۲۲ ب.ظ) |
|
دوست عزیز اگر مایل بودید یه جا قرار بذارید تا کتاب را تقدیمتان کنم . | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |