(۲۸ مهر ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)rahayi نوشته شده توسط: راستی دوستانی که سیستم عامل پارسه میخونن فقط فصل اول اینطوری مبهمه یا همین طوری تا آخر ادامه میره؟
(البته برا من فصلای اول مبهمه)
آره فقط فصل اولش اینجوریه، بقیه فصلاش خیلی شیرین و راحته (مخصوصا انحصار متقابل و بن بست و حافظه و ... ) اصلا آدم خوشش میاد.
من که همه ی درسامون رو دوست دارم، نمیدونم چرا بعضیا اینقدر میخوان خون و خونریزی راه بندازن. واقعا درسای شیرینی هستن...
مدار و معماری که همش یه تحلیل خیلی ساده میخواد.
نظریه که اصلا بازی ریاضیه
سیستم عامل رو هم که هر وقت حس درس نداشتید بخونید! کتاب پارسه درسته خیلی حجمش زیاده، ولی انقدر خوب توضیح داده که آدم وقتی میخونه یه حس خوبی نسبت به خودش، بهش دست میده :ی
یه ساختمان داده میمونه، که جدا از ۲ فصل اولش، اصلا کاری نداره. درخت و گراف و پشته و صف و... ۲ فصل اول هم اونقدرا سخت نیست که بچه ها بزرگش کردن واقعا...
----------------
آمار خیلی خیلی درس راحتیه، درسته یه کم حجمش زیاده، ولی میشه تستاشو زد.
گسسته هم اکثر سرفصلاش رو بلدین به نظر من، الکی بزرگش کردید. درخت و گراف و مجموعه و آنالیز ترکیبی و ...
-----------------
پایگاه که کار ۳ روزه :ی موندم چجوری روشون شده تو کنکور ارشد بیارن؟ :ی
کامپایلر من پاس نکرده بودم، خودم نشستم خوندم، اونم داداش نظریه است :ی بازی ریاضیه واقعا... درس خیلی خیلی شیرینیه
از اوناس که آدم وقتی میخونه متوجه زمان نمیشه.
زبان های برنامه سازی که همه اش حفظی و اطلاعات خودتونه
طراحی هم که کلا همون فصل ۱ و ۲ ساختمانه :ی
بشینید بخونید دیگه کاری نداره که... با علاقه هم بخونید. به خدا خیلی راحته. تازه همشم نمیخواد بخونید. تازه ۱۲۰ روزم وقت دارید. تازه واسه همشون هم یا پیش زمینه دارید، یا شروع کردید تا الان...
به نظر من که هرکی بتونه یه کم درسا رو جمع و جور کنه، حتما قبول میشه.
مدار و کامپایلر و سیستم عامل تموم شده. وسطای نظریه و آمارم، تا شنبه ایشالا تموم میشن.
یعنی کی باورش میشه من هم دیروز هم امروز ۷ ساعت درس خوندم؟ :ی
ببخشید طولانی شد، نقل قول نیست ولی، حرفای خودمه :ی