(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۰۹:۰۶ ق.ظ)p kh نوشته شده توسط: (04 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۲۰ ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: سلام بچه ها!!
واقعا دست با تجربهها به خاطر این همه راهنمایی مفیدشون درد نکنه!!
بچهها ما ترم ۷ هوش مصنوعی و پاس می کنیم حالا با توجه به اینکه من تابستون می خوام شروع کنم به نظرتون هوش و خودم بخونم یا اینکه بذارم تو ترم ۷ با استاد پیش برم و همون موقع برای کنکور بخونم؟
البته من طبق توصیهی دوستان کتاب راسل و پوران و خریدم!!
منم مثل شما ترم ۷ هوش دارم تصمیم دارم همون طول ترم کنکوری بخونمش چون واسه تابستون درسای زیادی هست که باید بخونم دروس مشترک مهم ترن.
پوران رو من اصلا توضیه نمی کنم , متنش رو نمی دونم اما تست هاش افتضاحه , جواباش غلطه . وقت من رو که خیلی تلف کرد .
(۲۰ تیر ۱۳۹۰ ۱۲:۱۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اولا که خیلی بهتره که همه درسایی که توی کنکور میاد رو حداکثر تا ترم ۶ پاس کرده باشید. اگه دنبال رتبه خوب هستید این استدلال رو نکنید که "اگه همون ترم ۷ بردارم بهتره". وقتی درسی رو پاس میکنید دید کلی و از بالا نسبت بهش پیدا میکنید در حالی که وقتی دارید درسی رو پاس میکنید اینطور نیست.
درس هوش درس سنگینی نیست پس میتونید خودتون توی تابستون هم بخونید. شاید بهتر باشه تابستون بخونید و ترم ۷ در کلاس هوش یه جور رفع اشکال و مرور باشه.
هوش خیلی سادست اما فکر می کنم خودشون بخوان بخونن یکم وقت گیر باشه . مخصوصا که ترجمه راسل( که بهترینش همون راحتیه )یکجوریه . البته شاید واسه من که از روی اسلاید های انگلیسی درس رو خوندم بعدا کتاب رو , بعضی ترجمهها واقعا گیج کننده بود . مثلا ترجمه هیوریستیک که می شد آروین !!!!