(۱۰ مرداد ۱۳۹۰ ۰۸:۵۴ ق.ظ)Majid gh نوشته شده توسط: (04 مرداد ۱۳۹۰ ۰۳:۲۱ ق.ظ)ehsan_67 نوشته شده توسط: با سلام خدمت همه دوستان
اول اینکه از کسی که این تاپیک رو زده اساسی تشکرمیکنم که لطف کردن یه جایی واسه ما بچه های آی تی واسه مشاوره ایجاد کردن.
میخواستم ازباتجربه هاو دوستانی که شروع کردن یا اونایی که میخوان شروع کنن بپرسم واسه آی تی ۹۱ من ترم ۸ رو تمام کردم این تابستون قصدم اینه که دروس مشترک رو بخونم چند تا سوال داشتم راجع به این دروس:
۱-ساختمان داده:بچه های کامپیوتر اکثرا clrs انشارات نص رو توصیه میکردن میخوام بدونم آیانیاز هست واسه آی تی هم از clrs شروع کنیم یا خوندن کتاب مقسمی کفایت میکنه؟
۲-طراحی الگوریتم هم مثل ساختمان داده (clrs یا مقسمی)
۳-گسسته:با پوران پژوهش(یوسفی)شروع کنم خوبه؟
۴-نرم افزار:پرسمن ترجمه سالخورده رو بخونم که اکثراپیشنهاد کردن؟(البته باید بگم خودم باترجمه هاشمی طبا پاس کردم)
۵-شبکه هم واقعا هنوز نمیدونم فقط بعضیها کتاب دکتر حقیقت رو پیشنهاد کردن.
مرسی از همه دوستانی که لطف میکنن و تجربیاتشون و در اختیار ما میذارن.
من راهنماییت میکنم ولی اگه دوستان دیدن راهنمایی کافی نیست به دوستمون بیشتر کمک کنن
طراحی =مقسمی + پوران
ساختمان =پوران + پارسه
گسسته = پوران تمام
نرم افزار = من سالخوردرو خوندم خوب بوده هاشمی طبا ندیدم اما همه میگن خیلی از مطالب این ۲ تا یکیه
شیکه =کتاب حقیقت +سوالای سالهای قبل البته کتاب جدید آقای حقیقت هم داره میاد
دوست عزیز سلام
من فکر میکنم برای ساختمان داده پارسه در اولویت همه چیز هستش. بعد از اون میل خودته پوران یا مقسمی. من هر دو رو خوندم، فکر میکنم مقسمی بهتره چون توی تستاش نکته هم گفته.
طراحی پوران اولویت داره. بعدش پارسه. فکر میکنم این دو تا کافیه.
گسسته هم درسته. پوران، لازم و کافیه

نرم افزار، من دارم پوران و پارسه میخونم. اما نمیدونم کافیه یا نه
شبکه، حقیقت (پارسه) خوبه. من تنن باوم رو هم میخونم
در مورد clrs هم یه نکته رو بگم، اینکه برای ما آی تیا، لازم نیست، هر چند اگه برسی بخونیش، عالی میشه، اما اگه تست سالای قبل کنکور رو خوب و دقیق بزنی، میگن نیاز نیست، هر چند برای کنکور نرم، میگن باید حتما خونده بشه...
موفق باشید