(۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰ ق.ظ)نیکا نوشته شده توسط: maryam-x ممنون...فقط از مهر ماه شروع کردن برای من خیلی دیره چون کند درس میخونم...این برنامه رو باید در بازه زمانی طولانی تری انجام بدم...
ساختمان داده مقسمی رو شروع کردم...دوستان یه مشکلی دارم من وقتی درس یه فصلی رو میخونم میفهمم و مشکلی ندارم ولی وقتی میخوام تستهای فصل رو بزنم نمیتونم.. فقط اونایی که ساده هست رو میتونم بزنم ...بعضی وقتا جوابش رو که میخونم متوجه میشم ولی بعضی وقتا حتی متوجه دلیل جوابش هم نمیشم...به نظرتون باید چی کار کنم؟؟و این که میدونم این مشکل رو با درس های دیگه هم خواهم داشت..
سلام..
اول اینکه در دو ماه اول خوندن چون آدم تسلط کامل نسبت به درسها نداره غلط تست زدن بسیار بسیار رایج و طبیعیه و جای نگرانی نیست.!
قرار نیست تو دور اول بلافاصله بعد از خوندن و تست زنی درصد و زمان بگیریم.ما بعد از خوندن فقط یک نگاه اجمالی به تستها می اندازیم تا بفهمیم خط و سیر کنکور چه جوریه و اینجور درس خوندن ما به درد کنکور می خوره یا...(خیر سرمون رمان می خوندیم تا حالا!!!)
زیاد به نتایج تست زنی دور اول اهمیت ندهید.
۲-مشکلی که بالا عرض کردید مربوط به نگارش کتاب مقسمی است.مشکل از شما نیست.
برای ساختمان داده حتما حتما کتاب پارسه رو هم علاوه بر مقسمی تهیه کنید(واجبه:shy
کتاب مقسمی در قسمت درس فقط اصول کلی و تئوریات را گفته.(مثلا انواع آرایه-انواع درخت-تعریف و شبه کدهای لیست و صف و پشته)و سعی کرده نکتهها را در تستها آموزش بده.
بدین صورت که شما مثلا اگر بعد از خوندن یک مطلب ۱۰ تا تست از اون بزنید.معمولا ۳ تاش درسته و ۷ تای بعدی را غلط می زنید بعد که به پاسخنامه مراجعه می کنید نوشته فلان نکته یا فرمول را به دانسته هایتان اضافه کنید با توجه به اون، جواب فلان گزینه می شود.طبیعیه که چون شما اون نکته را قبلا نمی دونستید تست را اشتباه می زنید.
کتاب پارسه تمام فرمول های موجود را اول گفته سپس تست آورده.
حالا چاره چیه؟
برای دور اول: فقط کتاب مقسمی را بخونید و از هر بخش ۳۰ درصد تستها را بزنید.این کتاب جنبه آموزشی و یاد آوری سر فصل دروس داره و برای دور اول کاملا مناسبه.اگر جواب تستی را نمی دانید الکی حلش نکنید.(تست را حروم نکنید!)
دور دوم: مروری بر مقسمی .ولی قبل از تست زنی فرمولها را از کتاب پارسه بخونید و حفظ کنید.+۶۵ درصد تست ها
دور سوم: مروری سریع بر کل ساختمان داده فقط با پارسه(دیگه وقتی برای خوندن مقسمی نیست!)+همهی تست های سراسری با درصد گیری
دور چهارم: تست زنی انتخابی=زدن نمونه تست از تمام بخش های کتاب(مثلا کل تست های دادهی ۸۴،کل تست های سراسری ۸۸)با درصد و زمان گیری