(۰۲ خرداد ۱۳۹۰ ۱۱:۲۳ ق.ظ)arshad90 نوشته شده توسط: (02 خرداد ۱۳۹۰ ۰۱:۰۷ ق.ظ)raminbarca نوشته شده توسط: .....
دوست عزیز با چه رتبه ای شاهد قبول شدی؟
من سال ۸۶ با رتبهی ۲۷۹۱ منطقه ۱ مهندسی کامپیوتر شاهد قبول شدم. برقش رو هم بالاتر زده بودم که قبول نشدم، ۸۶ از نظر انتخاب رشته خیلی بود.
داشتم گوشت کوبیده تو هاون می کوبیدم انگار
خواهر من رو چه منطقی ۸ تا سوال زبان رو با ۲ تا مشترک یکی می کنین؟ ۱ سوال زبان با ۱ سوال دیگه از زبان یکی نیست، چه برسه با یه درس دیگه. اصلاً از اینم که بگذریم و معادل بگیریم، این حرف موقعی درسته که شما بتونین به جای ۸ تا زبان ۲ تا مشترک بزنین و این در بیشتر مواقع شدنی نیست. اگه زبانتون خوب باشه هر تست زبان به حداکثر ۵۰ تا ۶۰ ثانیه زمان نیاز داره (البته بد باشه هم با بیشتر از این مشکل حل نمی شه چون حل کردنی که نیست)، ۸ تاش می شه حدوداً ۷ دقیقه. تو ۷ دقیقه می شد ۲ تا از سوالای سیستم عامل امسال رو زد؟ لطفاً اون ۲-۳ تا سوال توضیحی رو مثال نزنین، چون اونا رو که همه تو وقت خود مشترکا می زنن، الان بحث سر وقت زبانه که بدیمش به مشترک یا خود زبان رو بزنیم. به نظرم ول کردن یه درس اشتباهه، مگر اینکه انقدر از خودتون مطمئن باشین که حتماً بقیه رو خیلی خوب می زنین. دوست من امسال با ۴ درصد زبان ۵۲ معماری شد، اما ۷۸% تخصصی معماری رو زده بود! البته وقت این ۲ تا از هم جدائه، اما منظورم از این مثال این بود که با اختصاص دادن وقت زبان به یه درس دیگه باید تو اون درس فوق العاده عمل کنین تا نزدن زبان جبران بشه. حتی اگه فوق العاده هم بزنین ممکنه جبران نشه
کارنامهی دوستم رو با من مقایسه کنین به همین نتیجه می رسین، من ربان ۷۶%، ریاضی ۴۰%، مشترک ۲۸% و تخصصی معماری ۳۷% زدم و دوستم به ترتیب ۳%، ۳۵%، ۲۰% و ۷۸% زد. به نظر میاد با این درصد تخصصی فضایی که ضریبش هم ۲ برابر زبان هست، و اختلاف کم تو ریاضی و مشترک، دوستم باید بالاتر از من می شد. اما من شدم ۲۵ و اون شد ۵۲/
به هر حال در نهایت تصمیم گیرنده خود شما هستین.