(۲۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۷:۱۰ ب.ظ)jz_singer نوشته شده توسط: سلام دوستان....من رتبم توی گرایش معماری ۲۸۰۰ شده یعنی با ۲۰۰ تا اختلاف تا مرز مجاز شدن...به نظرتون مجازی قبول می شم؟ضمن اینکه از پارسال تا امسال ظرفیت های مجازی بیشتر از دو برابر شده و خیلی از اونایی که هم در معماری و هم در هوش و هم در نرم افزار رتبهی خوبی آوردن هوش و نرم افزار رو به معماری در انتخاب رشته ترجیح دادن....من حساب کردم کلا ۱۵۰۰ نفر امسال باید در کل گرایشات قبول بشن و از ۳۰۰۰ نفری که معماری مجاز شدن قطعا ۲۰۰۰ نفرشون اصلا سخت افزار نبودن و چون مشترکها رو بالا زدن در معماری هم رتبه آوردن...دوست دارم نظرتون رو بدونم.....ضمن اینکه به درصدهای اعلام شده اعتراض کردم.....فقط ناامیدم نکنین...
راجع به این هایی که گفتید خیلی نمی دونم اما اینم اضافه کنم خیلی از اونایی که مجازی قبول می شن نمی رن
مثلا یکی از دوستام که پارسال مجازی شهید بهشتی قبول شده بود می گفت ورودی ترم اولشون فقط ۳ نفر بودن!! و خیلی های دیگه بوسیلهی تکمیل ظرفیت در ترم دوم تونستن مجازی برن.
و البته اگه قسمت تاپیک خبرها رو هم خونده باشین دانشگاه امیر کبیر هم آزمون ورودی برای رشته های مجازی برا مهر امسال برگزار می کنه می تونید توی اون آزمون هم شرکت کنید.