یه دوستی (اگه اشتباه نکنم یوزرش mmpf بود) دربارهی دانشگاه شاهد اطلاعات می خواست. آقا من شاهد می رم، اگه جای دیگه قبول می شی نیا اینجا. از انگیزه های اصلی من واسه ارشد خوندن فرار از این خراب شده بود
البته به نسبت آزاد و پیام نور قطعاً بهتره، چون نزدیکی ما یه واحد دانشگاه آزاد هست (شهرری) که قشنگ تفاوت سطح علمی حس می شه، اما جای خیلی خوبی نیست. اگه ساکن تهران باشی راهش خیلی بده، اگه خوابگاهی باشی بحثش جدائه چون خوابگاه تو همون محوطهی دانشگاهه. واسه کارشناسی کامپیوتر-سخت افزار (فقط هم سخت افزار داره) اوضاع هیئت علمی خوب نیست، ارشد IT رو نمی دونم چطوریه. محیطش زیاد جالب نیست، چه از نظر آدما چه از نظر پوشش گیاهی
در جریان رتبه و قبولی IT نیستم، اما به نظرم اگه جای دیگه غیر از شاهد می تونی بری برو، شاهد نه اسمش خوبه (که بدترین قسمتشم همینه، به هرکی می گی شاهد رفتم فکر می کنه سهمیه داشتی، بگی نداشتمم باور نمی کنن) نه امکانات خیلی خوبی داره. البته باز برای ارشد وضع بهتره.
یه مطلب دیگه بگم دربارهی این جریان اختلاف رتبهها با وجود درصدای به ظاهر مشابه. ببینید اولاً ۲۱ درصد اختلاف تو ریاضی خیلی هم کم نیست، مخصوصاً در شرایطی که دفترچه یکی بوده. ۱۶۰ دقیقه دادن واسه زبان و ریاضی و مشترک، طبیعتآً اگه کسی ریاضی رو نزنه و از زبان هم ۵-۶ تا بزنه و یه چیزی بیش از ۲ ساعت وقت بذاره رو مشترک می شه همین ۴۴ درصد رو زد، احتمالاً خیلیای دیگه همین فکر شما رو کردن و به همین علت نتیجه ای که تو ذهنتون بوده نگرفتین. یه بحث دیگه تاثیر معدله که کاری بهش ندارم، اما مهمتر از اون تراز درصدائه. من پارسه شرکت می کردم، جالبه بگم تو بعضی آزمونا که کارنامهی ۵ نفر اول رو می دیدم، گاهی پیش میومد میانگین درصدای رتبهی ۳ از ۵ کمتر بود! کمتر در حد بیش از ۱ درصدا، نه چند صدم. حالا این که خوبه، آدم می گه تراز می شه و ما نمی دونیم دقیقاً چطوریه، اما حتی پیش میومد تو تراز تک درس، نفری که رتبهی بهتری داشت درصد کمتری زده بود! یعنی اینجوری نیست که ۲۰ درصدی که آقای الف می زنه با ۲۰ درصد خانوم ب یکی باشه، تراز به تک تک سوالایی که می زنین ربط داره. حالا نمی دونم تونستم کمکی کنم یا نه، ولی فکر نمی کنم سیستم مشکلی داشته باشه.