۰
subtitle
ارسال: #۱

تست در مورد نرخ رشد
با سلام
آیا گزینه ی ۱ درست است؟!!!
چرا ؟
آیا گزینه ی ۱ درست است؟!!!
چرا ؟
۲
ارسال: #۲

RE: تست در مورد نرخ رشد
گزینه ۴ که واضحه چرا نادرسته: برای حذف آخرین عنصر در لیست یک طرفه نیاز به تصحیح اشارهگر عنصر قبل آخر داریم که رسیدن به این عنصر نیازمند یک پیمایش با مرتبهی زمانی [tex]\Theta (n)[/tex] هستش.
در مورد گزینهی ۱ هم اگه دقت کنیم که نماد O یک مجموعه رو توصیف میکنه، واضحه که دو مجموعهی [tex]O(n!)[/tex] و [tex]O(n^{n})[/tex] برابر نیستند. به عنوان مثال اگه خود تابع [tex]n^{n}[/tex] رو در نظر بگیریم، چون رشد این تابع از !n خیلی بیشتره، پس این تابع در [tex]O(n!)[/tex] قرار نمیگیره، در حالی در [tex]O(n^{n})[/tex] قرار میگیره.
احتمالاً علت اشتباه طراح اینه که سه مجموعهی [tex]O(logn(n!))=O(log(n^{n}))=O(n\cdot logn)[/tex] برابر هستند و طراح اشتباهاً نتیجه گرفته که پس [tex]O(n^{n})=O(n!)[/tex].
متأسفانه طراحانی که برای طرح سؤال کنکور انتخاب میشن با وجود این که اکثراً از استادای معروف ایران هم هستند، ولی سواد و تسلط لازم رو روی درسی که دارند تدریس میکنند ندارند! همین موضوع باعث میشه تقریباً هر سال توی فقط همین درس ساختمان داده حداقل ۳-۴ تا سؤال توی رشتههای مختلف اشتباه باشه!
از معمولترین اشتباهات توی مبحث پیچیدگی زمانی اینه که طراح حتی تفاوت نماد [tex]O[/tex] رو با نماد [tex]\Theta[/tex] درک نکرده و این دوتا رو جای هم به کار میبره! یا مثلاً توی همین تست، طراح دقت نکرده که نماد O داره یک مجموعه رو نشون میده و استفاده از علامت < و > برای مجموعه معنی نمیده (گزینهی ۲) و باید از علامت زیرمجموعه استفاده بشه!
در مورد گزینهی ۱ هم اگه دقت کنیم که نماد O یک مجموعه رو توصیف میکنه، واضحه که دو مجموعهی [tex]O(n!)[/tex] و [tex]O(n^{n})[/tex] برابر نیستند. به عنوان مثال اگه خود تابع [tex]n^{n}[/tex] رو در نظر بگیریم، چون رشد این تابع از !n خیلی بیشتره، پس این تابع در [tex]O(n!)[/tex] قرار نمیگیره، در حالی در [tex]O(n^{n})[/tex] قرار میگیره.
احتمالاً علت اشتباه طراح اینه که سه مجموعهی [tex]O(logn(n!))=O(log(n^{n}))=O(n\cdot logn)[/tex] برابر هستند و طراح اشتباهاً نتیجه گرفته که پس [tex]O(n^{n})=O(n!)[/tex].
متأسفانه طراحانی که برای طرح سؤال کنکور انتخاب میشن با وجود این که اکثراً از استادای معروف ایران هم هستند، ولی سواد و تسلط لازم رو روی درسی که دارند تدریس میکنند ندارند! همین موضوع باعث میشه تقریباً هر سال توی فقط همین درس ساختمان داده حداقل ۳-۴ تا سؤال توی رشتههای مختلف اشتباه باشه!
از معمولترین اشتباهات توی مبحث پیچیدگی زمانی اینه که طراح حتی تفاوت نماد [tex]O[/tex] رو با نماد [tex]\Theta[/tex] درک نکرده و این دوتا رو جای هم به کار میبره! یا مثلاً توی همین تست، طراح دقت نکرده که نماد O داره یک مجموعه رو نشون میده و استفاده از علامت < و > برای مجموعه معنی نمیده (گزینهی ۲) و باید از علامت زیرمجموعه استفاده بشه!
۱
ارسال: #۳

سلام.
من فکر میکنم گزینه ۴ باید درست باشه.
چون برای حذف نود آخری در لیست پیوندی باید تا قبل از نود آخری، لیست پیمایش بشه و اصلا ربطی به دانستن اشاره گرهای ابتدا و انتهایی نداره. حذف از لیستی که در گزینه ۴ اشاره بهش کرده از مرتبه O(n است.
پاسخ : گزینه ۴
من فکر میکنم گزینه ۴ باید درست باشه.
چون برای حذف نود آخری در لیست پیوندی باید تا قبل از نود آخری، لیست پیمایش بشه و اصلا ربطی به دانستن اشاره گرهای ابتدا و انتهایی نداره. حذف از لیستی که در گزینه ۴ اشاره بهش کرده از مرتبه O(n است.
پاسخ : گزینه ۴
۰
ارسال: #۴

بله گزینه ۴ جواب تست هست .
ببخشید من بد سوال پرسیدم . منظورم اینه که گزینه ۱ چرا نمیتونه جواب تست باشه؟ چون رشد فاکتوریا از n^n مگر کمتر نیست؟ اما مساوی زده ، پس این گزینه هم نادرسته دیگه؟!
ببخشید من بد سوال پرسیدم . منظورم اینه که گزینه ۱ چرا نمیتونه جواب تست باشه؟ چون رشد فاکتوریا از n^n مگر کمتر نیست؟ اما مساوی زده ، پس این گزینه هم نادرسته دیگه؟!
۰
ارسال: #۵

به نظر من گزینه ۴ درسته (یعنی پاسخ سوال نیست) چون با داشتن اشاره گر last دیگه نیازی به پیمایش لیست نیست و حذف عنصر آخر از مرتبه بیگ او یک میشه!
۰
ارسال: #۶

دوست عزیز گزینه یک هم نادرسته و نمیشه اینجا این دو تا رو برابر دونست!!!
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
تست در مورد درخت | Sanazzz | ۲ | ۲,۶۲۰ |
۰۴ بهمن ۱۳۹۷ ۰۶:۴۰ ب.ظ آخرین ارسال: Sanazzz |
|
سوال و ابهام در مورد تست گسسته ۹۵ آیتی | Mehdi.Sarf | ۳ | ۳,۴۹۲ |
۰۲ مرداد ۱۳۹۶ ۱۲:۳۳ ب.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
نرخ نقض صفحه در در مجموعه کاری های مختلف | mehran.hzd | ۱ | ۲,۵۹۵ |
۱۳ تیر ۱۳۹۶ ۱۲:۵۳ ب.ظ آخرین ارسال: BBumir |
|
کامپیوتر ۸۹ . نرخ برخورد | wskf | ۱ | ۱,۴۳۰ |
۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ ۰۲:۴۳ ب.ظ آخرین ارسال: msour44 |
|
نرخ برخورد | wskf | ۱ | ۱,۳۷۴ |
۲۳ بهمن ۱۳۹۵ ۰۹:۱۷ ب.ظ آخرین ارسال: signal_micro |
|
رشد تابع سینوسی | shamim1395 | ۴ | ۱,۹۴۷ |
۳۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۳۸ ب.ظ آخرین ارسال: shamim1395 |
|
محاسبه رشد تابع | H-Arshad | ۴ | ۳,۹۱۶ |
۱۱ آذر ۱۳۹۵ ۰۴:۳۱ ق.ظ آخرین ارسال: Iranian Wizard |
|
محاسبه رشد تابع موازی | H-Arshad | ۱ | ۱,۷۰۱ |
۱۰ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۱ ق.ظ آخرین ارسال: Jooybari |
|
نحوه محاسبه درجه رشد | Majiid | ۱ | ۲,۲۸۵ |
۲۷ آبان ۱۳۹۵ ۰۵:۴۵ ب.ظ آخرین ارسال: Behnam |
|
پیش نیاز پیچیدگی زمانی و توابع رشد | AliRezaMM | ۲ | ۳,۷۲۷ |
۰۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۳۸ ب.ظ آخرین ارسال: Pure Liveliness |
Can I see some ID?
Feeling left out?
نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close