(۱۵ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۸ ب.ظ)mohsen_d نوشته شده توسط: فکر کنم این بتونه راجع به تعداد دانشجوهای این دانشگاه کمکتون کنه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
حالا این که چطور دانشگاه دولتی بوعلی رو یه مجتمع حساب میکنی.........نمیدونم!!!!!!!!!!!
لینکی که دادین رو دیدم
اون تعداد شامل ورودی مهر + ورودی بهمن + تکمیل ظرفیت هاست که متاسفاته هر سال افزایش یافته و این خوب نیست
در مورد دانشگاه... بستگی داره هدف چی باشه. اگه هدف ادامه تحصیل و باقی موندن تو دانشگاه و مدرس دانشگاه شدنه ... خیلی از اساتید نامی کشور (در مهندسی نرم افزار) فارغ التحصیل کارشناسی ارشد یا دکتری "آزاد قزوین" هستند.
بدون شک مدرک بوعلی هم معتبر است، ولی نه تا این حد که فردی که ساکن تهرانه ، قزوین رو که ۱ساعت راهه بیخیال بشه، بکوبه بره همدان
بهرحال من نظر شخصیم رو گفتم . هرکسی انتخابی داره.
همگی تو انتخاباتون و زندگیتون موفق باشید
درضمن این اصلاً خوب نیست که با تعصبات و چون همدانی هستین، نظر مخالف رو بر نمی تابین و "منفی" می دین به پستش. اصلا مهم نیست. من اومدم اینجا از نظر دوستان استفاده کنم و نظر و تجربیات خودمم در اختیارشون قرار بدم. با نمره منفی و مثبت چیزی به آدم تعلق نمی گیره در عمل. ولی ای کاش انقدر جنبه ها بالا بودن که یک فرد چون تو یه شهر زندگی می کنه و یکی نظر می ده دانشگاه قزوین از دانشگاهی که تو شهر اونه، بهتره ... انقدر حرصش بگیره که با "نمره منفی" تخلیه کنه خودشو. بهرحال. مهم نیست .بماند . بحث تمام