برام خیلی عجیبه دوستان بدون اطلاع حرف می زنند اولا اینکه وضعیت علمی دانشگاه ازاد قزوین رو باید از اساتید اون دانشگاه پرسید که من با دوتا شون صحبت کردم ،در مورد وضعیت علمی ازاد قزوین پرسیدم گفتن که دورانی یه شش هفت سال قبل ازاد قزوین دانشگاه با برنامه وخوبی بود دانشجو های خوبی می امدن اونجا ولی الان قضیه فرق کرده وقتی از دانشجو ها میای می پرسی رتبه ات چند شده یه بازه ۳۰ تا ۴۰۰ می بینی یکی از دلایلی که باعث افت شدید این واحد ازاد شده همینه ازاد اصرار داره به هر طریقی ظرفیت رو پر کنه وبعد کلاس ها اونجا وکلا کل واحد های دانشگاهی ازاد مثل کارشناسی برگذار می شه تعداد دانشجو ها زیاده پس استاد امتحان محور می شه به جای اینکه پژوهش محور بشه وقتی تعداد بالا باشه کاریش نمیشه کرد از طرف دیگه دانشجوی میاد می شینه با رتبه ۶ در کنار رتبه ۳۰۰ خوب اصلا روحیه ای براش نمی مونه در کل خود اساتید از دانشجو های قبولی اونجا وکلا از تعداد پذیرش بالا ی دانشگاه ازاد راضی نیستند
شما خودت فرض کن در مقطع ارشد یه استاد راهنما از یک واحد دانشگاهی ۶ تا پایان نامه بگیره خوب چی می شه
کلام اخر اینکه تعجب کردم دانشگاه ابن سینا رو مجتمع خطاب کردی
اتفاقا از دانشگاه های خوب سراسری همین ابن سیناست
برای اطلاع شبانه وروزانه هم فرقی باهم نداره دوست عزیز
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در صحبت با دوست وهم دانشگاهی خودم اشتباه نکنی همچین کاری کنی بری قزوین صحبت های دکتر کیوانپور رو یادت بیار