مهندسی پرسمن تموم شد. دوستانی که ویرایش پنجم پرسمن رو میخونند و قصد مطالعه ویرایش هفتم رو ندارند یه کاری رو انجام بدن بد نیست، حتما نگاهی حتی گذرا به پیوست ویرایش هفتم که مربوط به مفاهیم شی گرایی و UML هست داشته باشن، چون یکی از سوالات سال پیش در حد اسم به دیاگرامهای این بخش مربوط بود.
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۱:۰۰ ب.ظ)saeidkhan نوشته شده توسط: به نظرتون میشه تا اول مهر شبکه و گسسته رو تموم کرد؟
به توانایی و پیش زمینههای شما بستگی داره و این موضوع برای همه برابر نیست، مثلا من اگه صفر صفر باشم تو این دو تا، نه، نمیتونم.
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۳:۳۶ ب.ظ)mphoenix نوشته شده توسط: دیدم تو مصاحبه ها بچه گفته بودم کتاب پارسه خوبه. من یه کتاب پارسه دارم مال سال ۸۷! به نظرتون چاپ جدیدش تغییری کرده؟ کتاب ریاضیات گسسته مقدماتی رو کسی خونده؟ واسه شروع خوبه؟
سلام
اگه منظورتون همون جزوه ۳۰۰ صفحه ای پارسه هست، بله تغییر کرده. پارسه بعد از اون کتاب دو جلدی مهندسی نرم افزار رو به تالیف آقای ناظمی چاپ کرد. البته مثل اینکه امسال در پکیج پارسه این کتاب دو جلدی رو ندادند، بجاش کتاب انتشارات جلوه (آبی) رو دادند که مولف این کتاب هم آقای ناظمی هست. ریاضیات گسسته مقدماتی بالاکریشنان؟ منم کارشناسی همین رو برای اولین بار خوندم، برای شروع خیلی خوب بود و کلا خیلی ساده مطالب رو گفته بود. حل تمرین هم که آخرش داشت.
(۲۱ شهریور ۱۳۹۲ ۰۴:۳۱ ب.ظ)m@hboobe نوشته شده توسط: برای اینکه انرژی منفی ندم تصمیم گرفتم چند وقتی هیچی نگم!
کدوم انرژی منفی؟ من که چیزی ندیدم!