سلام دوستان...
من اولین باری هست که از این پست های این طوری تو مانشت میذارم...گفتم شاید کسی با من هم درد باشه بتونیم با هم مشکلمونو حل کنیم یا اینکه اگه کسی هم مشکا مشابه نیست باز شاید بتونه کمکی بکنه...
من سال اولی هست که میخوام برای کنکور بخونم. اول خیلی با انگیزه شروع کردم ! تمام پست های مهم برنامه ریزی اینجا رو خوندم و برنامم رو تنظیم کردم. اما بعد از چند هفته بدون هیچ دلیلی سست شدم ! و اصلا دستم نمیرفت کتاب بگیرم دستم ! انگار که نه انگار این من بودم که انقد با انگیزه شروع کرده بودم ! یه جوری شدم که احساس میکنم اصلا اراده ی قوی ندارم و اگر هم دوباره شروع کنم از سر جوگیریه دوباره همین طوری میشم ! نمیدونم اینجا کسی هست این حالت رو تجربه کرده باشه یا نه !
از طرفی میدونم میخوام بخونم...از طرف دیگه یهو کلا حس و حال درس میره و بی انگیزه میشم ! بعد قسمت بدترش اینه که وقتی دوباره اراده میکنم که بخونم همش به این فکر میکنم که این چند وقت که هیچی نخوندم چقد از همه عقب افتادم و کلا نا امید نا امید میشم
و انقد میرم تو فکر عقب افتادن از بقیه که دیگه نمیتونم تمرکز کنم روی درس...و دوباره این سیکل معیوب تکرار میشه...
تنها چیزی که به عنوان دلیل به ذهنم میرسه اینه که من عادت داشتم با دوستام درس بخونم نه تنهایی ! ولی الان به دلایلی مجبورم تنها بخونم...فقط همین مسئله عوض شده..
خسته شدم دیگه
کسی هست نظری بده و کمکی بکنه ؟