سلام خدمت دوستان.
قبل از هرچیز لازم میدونم از همه دوستانی که تجربیات تلخ و شیرینشون رو در اینجا قرار میدن کمال تشکر رو داشته باشم، این تجربیات چیزهایی هستند که سال گذشته به من خیلی دید دادن و یادم نمیره روزهایی که با خواندن مصاحبه های نفرات برتر و استفاده از تجربه هاشون انگیزه می گرفتم. خب تا اینجا ادای دینی بود که انجام شد
و اما هدف از این تاپیک!
یکی از کتاب هایی که به طور موازی با درس خوندن، مطالعه اش میکردم و به بهترین نحو زمان های خالی من رو پر میکرد کتاب "مطالعه موفق با تمرکز" نوشته دکتر حورائی انتشارات دکلمه گران، است. نکات زیادی در مورد نحوه تمرکز در این کتاب اومده و نه تنها برای مطالعه و درس خوندن، بلکه برای زندگی میتونه خیلی مثمر ثمر باشه. به دلیل تاثیر و اهمیت این کتاب در موفقیت شخصی خودم ، نه تنها در زمینه ارشد، بلکه آرامش نسبی در زندگیم، تصمیم گرفتم شما مانشتی های عزیز رو از این راهنمایی های این کتاب عالی بهره مند کنم.
این کتاب ۱۳ فصل داره و تصمیم دارم که هر روز گزیده هایی از یک فصل این کتاب رو بنویسم ( سرعت تایپم بالاست ) تا دوستانی که نیاز دارند از این کتاب استفاده کنند.
اما دو نکته مهم :
۱- به خاطر حمایت از حق نویسنده ( چیزی که همیشه ازش دم زدیم ولی عمل نکردیم ) درخواست اسکن کل کتاب و آپلود اون رو نداشته باشید، البته من نمیدونم این کتاب به صورت پی دی اف تو اینترنت هست یا نه ولی در هر صورت پسندیده نیست که کتابی که نوشته عزیزان ایرانی هست رو اینطوری تو فضای اینترنت به صورت پی دی اف بخش کنیم؛ حالا اگه مرجع خارجی بود یه چیزی
. از طرفی بنده هم فقط گزیده هایی از این کتاب رو دراختیار دوستان قرار میدم، چیزی حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد از هر فصل و فکر نمیکنم از لحاظ قانون کپی رایت این مشکلی داشته باشه ( سایت آمازون هم این کارو میکنه دیگه
) علاوه بر این شاید تعدادی از دوستان زمان و یا حوصله مطالعه کامل این کتاب رو نداشته باشند و فکر می کنم مطالعه گزیده ی این فصول یک کمک اساسی به این دسته از دوستان هم باشه.
۲- به خاطر اینکه نظم تاپیک حفظ بشه و پیوستگی مطالب گیج کننده نشه، سعی می کنم شخصا پستی به غیر گزیده فصول نذارم. اینجوری دوستان میتونند راحت متوجه بشوند که هر پستی که توسط بنده ارسال شده، لزوما گزیده ای از فصل هست و نه پاسخ به فرمایشات دوستان . لذا چنانچه فرمایشی از سوی دوستان در قالب پست مطرح شد عذر بنده برای پاسخ
ندادن بپیذیرید. البته سایر دوستان در مورد ارسال پست و ارائه نقطه نظراتشون صاحب اختیارن.
در نهایت آروزی موفقیت و شادی و سلامتی برای همه دوستان عزیز مانشتی دارم.
شاد باشید :-)
انرژی مثبت، در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۲ ق.ظ برای این مطلب یک پانوشت گذاشته است:
ممنون از شما برای اشتراک مطالعاتتون با سایر دوستان
از اونجایی که تجربه شخصی در کنکور ۹۲ نبود و بیشتر جنبه مشاوره ای برای دوستان کنکوری داشت، به بخش مشاوره منتقل می شود.