(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: (11 مرداد ۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ ب.ظ)sellena نوشته شده توسط: نرم افزار پرسمن و مدرسان،پایگاه مقسمی و رانکوهی،مدیریت رابینز ،هوش مصنوعی راهیان ارشد، اینا تموم شد خوندنش.
زبان هم که هرشب
شبکه فصل ۴ کراس
سیستم فصل دوم
الگوریتم بدم میاد
بهتون واقعاً تبریک میگم.
میشه بپرسم از کی شروع کردین و روزی میانگین چند ساعت میخونین؟
یه سوال دیگه الان درسایی که تموم کردین یعنی الان مسلط هستین بهشون یا به صورت روزنامه وار مطالعه کردین؟
ممنون
من چون دانشگام ضعیف بود وپایم قوی نبود ساعات مطالعم بردم بالا،قبل ازشروع به خوندن به خودم اعتمادنداشتم و فکرمیکردم همینجورضعیف میمونم .و توی منبع سردرگم بودم،
مقسمی و هوش چون ازقبل کتاباشوداشتم خرداد خوندم همراه باتست،
بقیه تو تیرشروع کردم قبل ماه رمضون اویل شروع خوندن از۱ساعت شروع کردم وبعدش حدود ۱۸ ساعت شد بعضی موقعا تا ۵ صبح بیدارمیموندم قهوه کارسازه
،(شبهابهترمیتونم بخونمممم ،بصورت موازی میخونم)،بله مسلط هستم چون توی گسسته و الگوریتم ضعیف وکمی ساختمان ضعبفم (بازم این سه درس به دلیل نداشتن اعتماد به نفس به خودمه که اینجوریم ولی امیدوارم این درساروهم بتونم خوب یادبگیرم) ایناروخوب خوندم که مسلط شم مفهومی میخونم و تندخونم و تندنویس،توماه رمضون یروز ۱۰ ساعت یروز ۱۲ ساعت یروز ۴ یا۵ساعت.کتاب پارسه سیستم وشبکه چندروزپیش خریدم سیستم دارم شروع میکنم به خوندن شبکه فعلا کراس میخونم. اگه وقت شه که میشه معماری هم میخونم
(اینو یادم رفت بگم من برنامه تفریحمم دارم)
شما هم فکرنکنین تابستونه سرسری بخونین ردشبن مفهومی بخونین تا بار دوم سریعتربشین ترتیبی نخونین جون همش یک درس ادم زده میشه.
(۱۲ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ)hamid88 نوشته شده توسط: دوستان یه سوالی که واقعاً بدجور تو ذهنم داره مانور میده رو لطفاً پاسخ بدین.
دوستانی که میگن مثلاً چندتا کتاب رو تموم کردن ،یعنی الان مسلط هستن به درس؟
الان بلدین یا به صورت روزنامه واری خوندین؟
لطفاً حتماً جواب بدین هرکی که چندتا کتاب تموم کرده.
واقعاً واسم مهمه جوابتون
پیشاپیش ممنون از جواب و راهنماییتون
شما به خودتون نگاه کنین که کدوم درس رو وقتی بخونین مسلط میشین هرکس طریقه خوندن و یادگیریش متفاوته
اون درسهایی که فکرمیکنین باهاش راحتین اول بخونین به چند درس مسلط باشین بهترازینکه به یک درس مسلط باشین یا اصلا نباشبن، ببینین کدوم ساعات گیراییتون بالاتره اول ازون ساعت شروع کنین و به ترتیب خودتون با ساعات دیگروفق بدین،وسط مطالعه به خودتون استراحت بدین مثلا یه طنز کوتاه ببینین مثلا قسمتی ازخنده بازار
(خیلی باحاله)یا آهنگ شاد گوش بدین
یاصدای بلند باهاش بخونین وسروصداکنین
یااینکه بازی کامپیوتری
. البته من روش مطالعم اینجوریه هرکس روش مطالعش فرق میکنه.
با عشق و انگیزه درس بخونین.
به همین راحتی به همین سادگی