![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - نسخهی قابل چاپ |
گروه درسی مانشت مرداد ۹۲ - saeedehs - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
سلام دوستان عزیز ماه مرداد رسید من که از عملکرد تیرماه خودم راضی نیستم به خاطر ماه رمضان که چندان نشد بخونم انشاالله بتونیم بهتر بخونیم و بیشتر بفهمیم و پیش بریم ![]() با توکل به خدا و تلاش و کوشش خودمون یاعلی مدد |
گروه درسی مانشت مردادماه ۹۲ - Donna - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ق.ظ
سلام دوستان. طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق تو این تاپیک ادامه بدید. روزها و ماه ها سریع دارن میگذرن. ازشون غافل نشیم. و تموم تلاشامو بکنیم. با خودمون عهد ببندیم که از هیچ تلاشی دریغ نمیکنیم برا موفقیت. هرروز این عهدو برا خودمون یادآوری کنیم.جلو خیلی تنبلیارو میگیره. طبق توصیه آقا فرداد: اولا" سوال و جواب درسی را فقط در تالار دروس بپرسید. ثانیا" مشاوره را هم در تالار مشاوره. ثالثا" منابع هر درس را هم در بخش "بحث و بررسی منابع هر درس" سوال کنید یا راجع بهش بحث کنید یا بگید مفیده مفید نیست و ... رابعا" راجع به کنکورهای ازمایشی تالارهای جدایی ایجاد و میتونید اونجا بحث کنید. اینجا راجع به پیشرفت درسی تون بحث کنین پیش بسوی موفقیــــــــت |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه ۹۲ - mehdi1902 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۲۶ ب.ظ
خب شروع کنیم دیگه ![]() معماری ۴ فصل پوران گسسته ۳ فصل پوران ساختمان داده ۱ فصل پوران زبان ۱ درس ۵۰۴ ![]() میخوام در کنارش نظریه و هوش که اصلا نمیدونم چی هست رو شروع کنم مدار هم کلا باهاش مشکل دارم ![]() ساختمان داده و منطقی و الگوریتم رو میشه گفت پایه خوبی دارم (ایشالا که فکرم درست باشه ![]() سیستم عامل هم ۲ ترم پیش سیلبرشتس خوندم. خوب یاد گرفتم ولی امیدوارم کافی باشه در کنارش میخوام شبکه هم بخونم ![]() ![]() آمار هم باشه برا بعـــــــــــــــــــد. اگه هم وقت شد ریاضی مهندسی ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ
اینجا باید بگیم چقد خوندیم تا حالا؟! خب من فکر کنم از همتون عقب ترم!! ![]() ۴فصل هوش راسل ۳ فصل راهیان ارشد! ۳فصل داده مقسمی ۲ فصل clrs ۲فصل شبکه کروس! ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: اینجا باید بگیم چقد خوندیم تا حالا؟!بابا خوبه دیگه ![]() در ضمن من کار آموزی هم دارم میرم. اصولا روزای زوج میرم. ولی این هفته تقریبا هر روز رفتم ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۹ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۵ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط:(01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۵:۳۳ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: اینجا باید بگیم چقد خوندیم تا حالا؟!بابا خوبه دیگه خب عوضش شما سال دومی نیستی! ![]() عب نداره می رسونم خودمو ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ
سیلام من اومدم ![]() فصل آخره استالینگم از فردا دوره دوم معماری استارت میشه ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۳ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۰۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: سیلام من اومدممالاشا رفرنس شبکه یا سیستم عامل ؟؟؟؟ این اسمتم به ما نگفتیا ![]() ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
سیستوم عامل ![]() اون بالا نوشته دیگه Explorer ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - arta.66 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
بچه ها اینایی که می گینو واقعا خوندین؟؟؟؟ بابا دمتون گرم رتبه برتری به شماها میگن دیگه من که از شنبه تا الان که مثلا شروع کردم ۲ ساعت بیشتر نتونستم بخونم !!! هی به خودم میگم هنوز زوده!!! |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - explorer - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ)arta.66 نوشته شده توسط: بچه ها اینایی که می گینو واقعا خوندین؟؟؟؟ بابا دمتون گرم رتبه برتری به شماها میگن دیگه من که از شنبه تا الان که مثلا شروع کردم ۲ ساعت بیشتر نتونستم بخونم !!! هی به خودم میگم هنوز زوده!!!تو هم اگه مثه من ۶/۱ اعزام بودی الان میشستی میخوندی ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ
بچهها یه سوال تخصصی، شماها تابستونیه کارای تفریحی نمیکنین ؟؟ فیلم و سریال و بازی و بیرون و اینا ![]() یا مثلا پروژهای چیزی انجام بدین! فقط درس میخونین ؟؟؟ ![]() ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sahar_rostami2 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۰۷ ب.ظ)mehdi1902 نوشته شده توسط: بچهها یه سوال تخصصی، شماها تابستونیه کارای تفریحی نمیکنین ؟؟ من همشو انجام میدم به جز درس!! ![]() |
گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - mehdi1902 - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
(۰۱ مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: من همشو انجام میدم به جز درس!!آخه نمیشه سریال ندید یا بیرون نرفت که. یا بالاخره روزی یا ۲روز یه بار نمیشه یه کم PES بازی نکرد خدائیش :-" بعدم نمیخوایم از درس زده بشیم که ![]() ![]() والا آخه ![]() |
RE: گروه درسی مانشت مردادماه کنکور ۹۳ - sarehkar - 01 مرداد ۱۳۹۲ ۰۷:۱۳ ب.ظ
قبل از ماه رمضان روزی ۵ ساعت می خوندم اما الان ۳ ساعت بیشتر نمیشه ![]() ۵ ساعت کم بود به جای اینکه زیاد بشه کمتر شده ! امروز فصل اول آمار پارسه رو خوندم توی مقدمه کتاب نوشته ۴ تا سوال از فصل پنجم کتاب (موضوع (براورد نقطه ای و آزمون فرض)) میاد یعنی ۴۰۰ صفحه می خونی برای ۱ سوال و ۱۰۰ صفحه برای ۴ تا سوال ؟؟؟!!! اساتید این حرف رو تایید می کنن؟ |