نقل قول: دوستانی که می خوان listening رو قوی کنن و آهنگ های خارجی گوش میدن می تونن lyric ها رو از اینجا بگیرن:
حالا که اینو گفتم یه سایت هم برای دانلود آهنگ ها بگم شاید یه lyric رو یکی از بچه ها خوشش اومد خواست آهنگشم گوش بده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
البته اینم چیز شکن می خواد
خیلی از بچه های برنامه نویس دنبال هاست رایگان برای تست کدشون و ... می گردن که خیلی از وقت ها هم با سایت هایی مواجه می شن که ازش راضی نیستن،
رفتم توی سایت gigfa.com که دیدم دیگه خودش فعلا هاست رایگان نداره ولی سه تا سایت زیر رو معرفی کرده:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
اولی رو من تست کردم (البته فعلا ۱ ساعت هم نیست) ، مشکلی فعلا نداره
آخری هم که از همون مرحله ثبت نام بدم ازش اومد، ولش کردم
درسته قراره اینجا سایت های که برای تخصص خاصی به درد می خورن باید مطرح بشن، ولی دیدم همیشه بجه ها با این قضیه مشکل دارن، در هر صورت ببخشید که قانون تاپیک رو زیر پا گذاشتم