(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۲:۴۰ ب.ظ)luna نوشته شده توسط: این که درس خوندن خوب هست یا نه به ارزشی که این موضوع برای خودتون داره بر می گرده. به نظر من برای کسی که اهداف پژوهشی داره درس خوندن خیلی خوبه. البته بماند که در دانشگاه های ما ممکنه به مقدار زیادی دلسرد بشه چون پژوهش چندان هدفمند نیست.
اگه کسی می خواد درس بخونه که مدرکش و حقوقش بره بالا خوب هم خودش کار اشتباهی می کنه هم داره جای بقیرو که علاقه دارن می گیره.
شما که صنعتی شریف خوندین و میگین کار پژوهشی چندان هدفمند نیست از بقیه دانشگاها انتظاری نیست...
حتی اگه هدفمندم باشه ولی نتونه جوابگوی مخارج یه زندگی بدون دردسر باشه بعد از یه مدتی آدمو مجبور میکنه که بره دنبال یه کاری که بتونه باهاش زندگی کنه( که معمولا ربطی به تخصصش نداره)
خیلی از کسایی که ارشد خوندن فقط میتونن با درآمد کار پژوهشی و تدریس و ... زنده بمونن . ولی یه زندگی ایده آل واسشون سخته
نمیگم همه ی اونا که ارشد میخونن اینطورین ولی خیلی ها اینطورین.
با این اوصاف فکر میکنم درس خوندن صرفا میتونه موقعیت اجتماعی یه آدم رو عوض کنه:huh:
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۱۴ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: دوست من شما میگید "همسر من nتا مقاله در زمینه شبکه و امنیت داره و کاری براش نیست" ، مطمئن هستید که این جملتون درسته؟؟؟
اگه واقعا همچین فردی هم باشه اون دیگه بر می گرده به خودش که نتونسته کار پیدا کنه.
دوست عزیز فکر میکنم شما هنوز دنبال کار نرفتی
یه سر برو پیش استادای دانشگاه خودتون و درباره ی کارشون بپرس..
شاید کار باشه ولی جوابگوی سطح توقعات یه نفر با مدرک کارشناسی ارشد نیست.
مثلا فک کن بگن شما بیا هر ماه ۷۰۰ یا ۸۰۰ بگیر و مسئول شبکه ی فلان قسمت بشو. مدرکتم کارشناسی ارشد باشه. این درآمد جوابگوی این همه زحمت کشیدن هست؟
سطح توقع افراد متانسب با زحمتی که میکشن زیاد میشه و این طبیعیه.
دوست من با مدرک مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان رفته طلافروشی کار میکنه
از این مدل افراد خیلی خیلی زیادن..