با عرض سلام و خسته نباشید
واسه برنامه ریزی از شما کمک می خواستم،اول از شرایطم برای شما می گم،
من کارمند هستم و از شنبه تا چهارشنبه هر روز ۷ تا ۱۵ سرکارم و پنجشنبه و جمعه بیکارمی باشم؛ولی واسه تابستان یک ماه(تقریباً مردادماه(و البته ماه رمضان
) تعطیل هستیم،طبق روزهایی که سرکارم نهایتاً پنج ساعت در روز می توانم درس بخوانم و طبق فرمایش شما بهتر است ۴ درس را انتخاب کنم ولی از آنجا که من یک ماه کامل از تابستان بیکارم در برنامه ریزی و انتخاب تعداد دروس دچار سردرگمی شده ام؛
با توجه به فرمایشات شما :
دروس عزیز دردانه :
۱- براساس در نظر گرفتن عنصر نتیحه و ریسک: نظریه زبانها و ریاضی گسسته
۲- براساس در نظر گرفتن عنصر علاقه در انتخاب : مدارمنطقی و ریاضی مهندسی
۳- براساس در نظر گرفتن عنصر پیش زمینه: آمار(پایه ریاضی نسبتاً خوب)
دروس دوست داشتنی :
۱-طراحی الگوریتم : پایه این درسم قوی نیست و در طول دوران تحصیل بنا به مشکلی خیلی سطحی پاس کردم و عمیق نخوندم(به نظر شما کلاس برم واسه این درس(با توجه به شهرستانی بودن و نبودن کلاس خیلی عالی(البته مدرسش از اساتیده دانشگاه هست)
۲- معماری کامپیوتر:مشابه طراحی الگوریتم هست وضعیتم.
۳-سیستم عامل:بهش علاقه دارم.
دروس آنتی تابستان:
۱- محاسبات عددی : از اونجا که این درس رو در طول تحصیل نداشتم و فکر می کنم مبحثش کمه و پاییز می تونم بخونمش(اگه اشتباه فکر می کنم لطفاً بهم بگین)
۲- ساختمان داده ها : ۲سال پیش خوب خوندمش و پایه خوبی دارم و جز دروس مورد علاقم هست.
۳- مدار الکتریکی : از اونجا که این درس رو در طول تحصیل نداشتم(شاید سرکار وقت کردم بخونم و جز برنامه تابستانم نیست)
۴-هوش مصنوعی:درس مورد علاقم هستش و یه بار خوب خوندمش.
دروس انتخابی برای تابستان :
۱- نظریه زبان ها ؛۲-مدارمنطقی ؛۳-ریاضی گسسته ؛۴-معماری یا طراحی الگوریتم(مرددم کدام باشد،لطفاً راهنمایی ام کنید)
روزهای زوج : ریاضی گسسته / مدارمنطقی /زبان انگلیسی روزی ۳۰ دقیقه
روزهای فرد : نظریه زبان ها / طراحی الگوریتم(یا معماری)/ زبان انگلیسی روزی ۳۰ دقیقه
حال با توجه به شرایطم حداقل ساعات مطالعه هفتگی من بهتر است چقدر باشد و در صورتیکه نیاز هست تعداد دروسم را اضافه کنم خواهش می کنم راهنماییم کنید و در صورت امکان اضافه شدن،چه درسهایی باشند بهتر است؟
بسیار متشکرم.