(۰۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۱:۰۸ ق.ظ)Ali_Abdolmaleki نوشته شده توسط: من دنبال علت یابی برای عدم موفقیتم هستم . اینایی که واسه شما دست میزنن و هورا میکشن طول میکشه بفهمن نسخه شما بدرد همه نمیخوره.
به همه دوستانی که پارسال موفق نشدند و به همه دوستانی که امسال شروع دارند میکنند صرفا بگم که حق با ایشونه. نسخه هایی که اینجا پیچیده شده توسط من به درد همه نمیخوره. حق با ایشون هست. این طور نیست که هر چی من بگم مو به مو انحام بدید و بعد موفق بشید.
هر کسی در مشاوره سبکی داره. سبک من این طوریه که سعی میکنم اطلاعات زیادی بدم سعی میکنم مثال از دنیای واقعی بزنم و سعی میکن اصولا زیاد توضیح بدم و همه چیز رو مشخص کنم ودر نهایت سعی میکنم راه حلی هم بدهم. منتها مخاطب باید خودش راه رو ببینه خودش با توجه به شرایط خودش راه رو برای خودش تغییر بده. دوستان دیگر ممکنه سبک دیگری داشته باشند
خوب شاید بعضی ها با اون سبک بیشتر حال کنند
اولین اصل انسان بودن اینه که هممون حق انتخاب داریم.
مسئله بعدی این که کلیات گفتن خیلی کار دشواری نیست. باورکنید هر کدام از این پستها ساعتها از من زمان میگیرند . منم این قدر شیفته هورا نیستم که این قدر زمان بگذارم. که بیام یه پست بدم بعد یه ملت ازم تعریف و تمجید کنند. اگه کاری میکنم اگه چیزی میگم فقط و فقط برای اینه که میدونم این اول راه یه عالمه سوال تو ذهن همه هست که جواب نداره. از هر نفر یبتونم به یه سوالشم جواب بتونم بدم خودش کلیه.
در اخر راه اینکه من یه بار گفتم بازم میگم مشاور یه نقش کوچیکی تو موفقیت داره. همه چیز به خود ادم بر میگرده. همت داوطلب، باور داوطلب ، بک گراند داوطلب، شرایط روحی داوطلب، ابزاری که استفاده میکنند و کلی عامل دیگه هستند که تو موفقیت نقش دارند. از همه مهمتر ارامش داوطلب سر جلسه کنکور . همه اینارو مشاور خصوصی هم نمیتونه حل کنه چه برسه به من که صرفا چند تا پست راهنما داشتم پارسال.
در نهایت من بهت پیغام خصوصی دادم. دوست داشته باشی اونجا بحث رو باهات ادامه میدم
و اگر کمک بخواهی هم در خدمتت هستم تا به جواب سوالت برسی. اتفاقا منم خیلی مشتاقم ببینم چرا موفق نشدی چون برای منم سودمنده
در کل برایت ارزوی موفقیت میکنم هر جا که هستی.