(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۱:۰۷ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: (30 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۰۰ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من ندیده ام جایی اکثر میدانهای بزرگ را ببندن و مزاحم رفت و آمد و زندگی مردم بشن و بوق بزنن.
شما مگر غیر از اینجا کجا بودید؟ تو جشن قهرمانی رئال یا بارسا بودید؟ و این مسائل رو اونجا ندید ولی اینجا دیدید.....نبودید پس حرفی در مورد اونها نزنید. شاید بگید تصاویرش رو دیدم! تصاویری هم که ما از tv دیدیم یه شادی متعارف بود....پس تا اونجا نباشید درست وسط همون مردم نمیشه حرفی زد....ضمن اینکه مقایسه هم مقایسه درستی نیست.
اینکه بعضی از دوستان اینقدر روی کلمات من دقیق هستند ازشون ممنونم . همیشه داشتیم کسانی را که اینجوری بوده اند.موجب شده من همیشه منتظر نقد باشم و در نتیجه با دلیل حرف بزنم. از شما هم ممنونم.
البته من نمیخوام وارد مسائل خصوصی بشم و بگم شما چرا اینقدر دلگیرید و فقط جوابتون را مختصر مفید میدم.
همانطور که میدونید بعد از پیشرفت بشر و پیدایش ماهواره و اینترنت و وسایل ارتباطی خیلی پیشرفته دیگه دنیا تبدیل به دهکده جهانی شد و برای پیدا کردن اطلاعات لازم نیست پاشیم تا اون سر دنیا بریم و میشه بسیاری از اطلاعات را از طریق روزنامه های ورزشی ، سایتهای خبری ، فیلمها و عکسها بدست آورد. البته من در خارج از کشور هم بوده ام ولی در جشن قهرمانی بارسا و رئال نبوده ام. ولی میدونم که در کشورهای اروپایی برای هر اقدام عمومی و حتی خصوصی که ممکنه ایجاد ترافیک کنه ، در سطح شهر معمولا" باید اجازه پلیس باشه .اگه لازم بود بگید تا توضیح بدم.
شما هم اگه عکسی از جشن بارسا و رئال داشتید که تمام خیابانها را بسته بودند و مردم با ماشین در ترافیک سنگین شب تا صبح بوق بوق میکردند. حتما" بذارید تا لا اقل بگیم از اونا الگو برداری کردیم.
(۳۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ب.ظ)MarkLand نوشته شده توسط: با حرفهای اقای fsi موافقم.... دیگه همه می دونند چه وقتایی اسم روستا و مریض و سفره مردم و.... میاد زمان عوام فریبی! و گرنه هر چیزی جای خودش رو داره....یه طور حرف زده میشه که انگار اگر صعود نکرده بودیم همه روستاها اباد می شدند یا دارو مجانی میشد....این حرفها دیگه خیلی تکراری شده.....
نمیدونم الآن چه وقت عوامفریبی است چون انتخابات جمعه بود و تمام شد. دیگه موقعیتی نداره و من هم کاندید هیچ انتخاباتی نبودم.خدا را شکر نه قراره موقعیتی بگیرم . شغل دولتی را هم چند سالیست که استعفاء دادم اومدم بیرون.(یعنی برعکس عمل کردم)
مخاطبین این سایت هم عوام نیستند ، تحصیلکردگان این مملکت هستند و قدرت تمیز دارند و نمیشه با بعضی کلمات بی منطق جواب حرفهای منطقی را داد.
اینکه روستاها آباد میشه یا نمیشه دلیلی نداره که بجای رسیدن به وضع اقتصادی مردم خیلی کارهای عجیب غریب بشه. میتونن به هر نفر یه اپارتمان یا ماشین داخلی بدن. اگرچه آباد نشدن روستاها هم دلایل خاص خودش را داره که باز تهش بر میگرده به اینکه بپرسیم با اینهمه دلار نفتی تو سالهای اخیر چه کردند؟ که جایش اینجا نیست.
دارو مجانی نیست و نبوده ولی الآن وضعش خیلی بده. چون ارزخارجی برای خرید مواد اولیه نیست. وقتی یه عده ما را تحریم میکنن ما خوب نیست با خرید یه ماشین خارجی تشویق شون کنیم.
برای کسانی که سر و کار ندارند و فاصله شون با مردم زیاده شاید بعضی حرفها تکراری باشه ولی من چون کارم یه جورایی مرتبط هست میدونم و اطلاع دارم و درد اگه تکراری هم باشه ، اسمش درده و عادتی پیدا نمیکنیم نسبت بهش.
هنوز هم معتقدم بی تدبیری است که در این وضع اقتصادی ، و وضع بد معیشتی مردم ، با دادن اینجور جوایز بجای خوشحال کردن مردم ، نمک روی زخمشون پاشیده بشه.