فقط یه حرف از من به شما دوستان!من واسه رفتن خدمت تا تاریخ ۲۶ شهریور ۹۲ فرصت داشتم!خیلی از دوستانم می گفتن نرو امسال و بزار واسه بعد ارشد و کلی حرف و حدیث که خودتون می دونید!اکثرا می گفتن مگه عقل کم شده که میخوای بری خدمت الان!
اما من دفترچمو آذر۹۱ پست کردم و بعد کنکور ۱ اسفند رفتم خدمت!حالا یکم شانسم آوردم کارشناس اینترانت ملی شهرستان شدم چون اونها پاسداری که شبکه کارکرده باشه نداشتند!و به نوعی سابقه کارشد واسم و کلی تشویقی گرفتم!از طرفی خداکمک کرد و کسری ها برگشت و جالب اینه که ۱ مهر ۹۲ خدمتم به کل تموم میشه و کارت پایان خدمت می گیرم!
اصلا باورم نمی شد که خدمتم اینطور تموم بشه!خلاصه خواستم به شما عزیزان شرح حالمو بگم تا به دونکته دقت کنید!
۱/در خدمتم اگه شانس داشته باشید و یکم پیگری کنید می تونید در رشته کامپیوتر و آی تی فعالیت خوبی کنید و تجریه مفیدی کسب کنید!(البته در حد خدمت!)
۲/از من می شنوید اگه یک روزم خدمت کنید یک روزه(البته شرایط ترخیص حین آموزشی رو نمی دوونم)!!!!این حرف من رو کسانی متوجه میشن که خدمت کردن و رسیدن به یکی دوماه آخر خدمت!هر روز که دیرتر خدمت رو تموم کنید واسه شرایط کاری دولتی عقب تر می افتید!
این بود تجربه من!البته اگه قصد مطالعه برا کنکور دارید زمانی می تونید حین خدمت درس بخونید که جای خوبی بیافتید!
(۱۸ تیر ۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ ب.ظ)m_sardaari نوشته شده توسط: مراکز آموزش از پذیرفتن مشمولانیکه کمتر از این زمان واکسن را تلقیح کرده باشند خودداری خواهند نمود.
البته واسه من که نگاهم به تاریخ واکسن نکردن!فقط کارتشو دیدن و گفتن کافیه!