مطالبی که الان می نویسم صرفا شرح یک پیگیری هست و هنوز قطعیت چیزی رو من تایید نمی کنم
در ادامه پیگیری های دیروز من الان زنگ زدم سازمان سنجش
گفتم اطلاعیه ای که مدرسان شریف به اون استناد می کنه شماره ۸۲۴ مورخ ۲۳ اردیبهشت هست
رفت هفته نامه رو آورد نگاه کرد گفت چنین چیزی توش نیست
اطلاعیه رو براش خوندم و گفتم دنبال این می گردم گفت کدوم صفحه ؟ اما من نمی دونستم
ازش خواستم همه صفحات رو ببینه او هم ۲ بار نگاه کرد اما گفت چنین چیزی نیست
گفت فقط یه مورد مربوط به ۹۳ هست که اونم نحوه ثبت نام آزمونهای آمادگی تسلط ویژه داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد ۹۳ هست
گفتم پس شما وجود چنین اطلاعیه ای رو رد می کنید گفت بله.
کاربر محترم Apple.Cs شما هم به پیگیریتون ادامه بدید و اگر مقدور بود شما یا دوستان دیگه یکبار دیگه با سنجش تماس بگیرید شماره ای که من باهاش صحبت کردم ۰۲۱۸۸۹۲۳۵۹۷ بود . با کسی هم که صحبت کردم خواستم که خودشون رو معرفی کنند و گفتم می خوام به حرفشون استناد کنم گفت نمیشه اینجا روابط عمومی سنجش هست و همین برای سند بودنش کافیه .
البته من صدای ضبط شده مکالمه ام رو هم دارم اما به موجب قوانین حقوقی مجاز به انتشارش نیستم و اینکار رو نمی کنم
به دوستانی که می خوان تماس بگیرن پیشنهاد می کنم کمی دیرتر زنگ بزنند تا ضریب اینکه با شخص دیگه ای صحبت کنند بیشتر بشه
چون من خیلی گوشی رو نگه داشتم تا وصل شد به اپراتور و احتمالا اولین نفری بود که اومد سر کار
(خدا خیر بده سازمان سنجش رو که لازم نیست در صورتی که کسی جواب نداد لازم نیست دوباره شماره بگیری و این امکان رو بهت میده دوباره برگرید به منو من یه چند باری رفتم از اول دوباره اپراتور رو انتخاب کردم تا بالاخره برداشت). صبر کنیم تا اپراتورهای دیگه هم بیان و هم اینکه مثل مدرسان که دو روز گفت نمی دونم و آخرش در اثر کثرت تقاضا مجبور شد بره شماره پیک سنجش رو در بیاره اینم شاید یه بار دیگه دقیق تر هفته نا مه رو نگاه بندازه و ایندفعه اون اطلاعیه رو پیدا کنه
احتمال همه چیز رو باید داد
مدرسان که من رو دیگه می شناخت . به همکارش گفت همونه که دیروزم زنگ زده بود